Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Στο σκαμνί για ένα όπλο ο Νίκος Βέρτης

❱❱ Ο τραγουδιστής αύριο θα βρεθεί στο δικαστήριο και θα λογοδοτήσει για πλημμελή φύλαξη του όπλου του που κατείχε νόμιμαΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Σε δικαστικούς μπελάδες έβαλε τον Νίκο Βέρτη ένα όπλο που είχε στην κατοχή του, το οποίο κατέληξε σε άγνωστα και ενδεχομένως επικίνδυνα χέρια! Ο γνωστός τραγουδιστής θα καθίσει αύριο στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας προκειμένου να λογοδοτήσει για την πλημμελή φύλαξη του πιστολιού, που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές τζιπ του το οποίο εκλάπη πριν από δύο χρόνια.

Η δικαστική περιπέτεια του δημοφιλούς καλλιτέχνη ξεκίνησε το απόγευμα της 5ης Ιανουαρίου του 2017, όταν άφησε το Range Rover του σε ιδιωτικό πάρκινγκ στην περιοχή της Γλυφάδας. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε για να το παραλάβει, όμως διαπίστωσε εμβρόντητος ότι το πανάκριβο αυτοκίνητό του είχε κάνει… φτερά! Στο μεσοδιάστημα ένας άγνωστος άνδρας εμφανίστηκε με άνεση στο πάρκινγκ και υποστήριξε ότι το όχημα του ανήκει! Οι υπάλληλοι δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως ότι το όχημα δεν ήταν δικό του αλλά του τραγουδιστή, με αποτέλεσμα ο επιτήδειος να παραλάβει το αυτοκίνητο με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή και να γίνει… καπνός! Οι κινήσεις του δράστη που μπήκε στο πάρκινγκ έχουν καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος.

Ενημέρωσε την Αστυνομία

Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε αμέσως την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όμως εκτός από την απώλεια του αυτοκινήτου βρέθηκε αντιμέτωπος με ακόμη έναν «πονοκέφαλο»! Κι αυτό, καθώς μέσα στο τζιπ βρισκόταν και ένα όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής κατείχε νομίμως. Μάλιστα, ενημέρωσε ο ίδιος τις Αρχές για την ύπαρξη του επίμαχου όπλου μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ασκηθεί αυτεπαγγέλτως σε βάρος του ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων και ειδικότερα για την πλημμελή φύλαξή του!

Στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, «οι κάτοχοι υποχρεούνται να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα για τη φύλαξή τους», ενώ οι παραβάτες τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους. Ετσι, εκτός από θύμα κλοπής, ο Νίκος Βέρτης κατέστη και κατηγορούμενος, με την υπόθεση να παίρνει πλέον τον δρόμο για το ακροατήριο και τον τραγουδιστή να βρίσκεται στην κρίση των δικαστικών Αρχών.

Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, η θρασύτατη κλοπή που έγινε μπροστά στα μάτια των εργαζομένων του πάρκινγκ φέρεται ότι στοίχισε στον γνωστό αοιδό και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 6.000 ευρώ, που φέρεται ότι είχε τη συγκεκριμένη ημέρα μαζί του στο τζιπ! Μάλιστα, ο συγκεκριμένος χειμώνας δεν ήταν ο πιο τυχερός για τον 42χρονο τραγουδιστή, καθώς περίπου δύο μήνες νωρίτερα είχαν εισβάλει διαρρήκτες και στο σπίτι του στη Βούλα σπάζοντας το παράθυρο του πρώτου ορόφου και απενεργοποιώντας τον συναγερμό! Στη συνέχεια εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο που είχε στη μεζονέτα ο Νίκος Βέρτης, που εκείνη τη στιγμή απουσίαζε, και απέσπασαν το ποσό των 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...