ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Δανάη Μπάρκα

SHOWBIZ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Δανάη Μπάρκα

❱❱ «Πριν από αρκετά χρόνια, όταν χώρισα, δύο ώρες μετά τον χωρισμό πήρα τον κολλητό μου και φύγαμε για Ιταλία, όπου έκανα πολλές σπατάλες, αλλά το ευχαριστήθηκα!»...

... απάντησε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου σε ερώτηση που της έγινε από το «People» πότε ήταν η τελευταία φορά που «αναστέναξε» η πιστωτική της κάρτα.

Κυρία Μπάρκα, έτσι όπως μας τα περιγράφετε, καλύτερα να... τζογάρετε παρά να χωρίζετε! Αν είναι να σας πηγαίνει «ο κούκος αηδόνι», που λέει κι ο λαός, καλύτερα μόνη σαν τον κούκο. Αν είναι κάθε φορά που χαλάει μια σχέση σας να... τινάζετε την μπάνκα της πιστωτικής σας στον αέρα για να νιώσετε καλύτερα, δεν σας συμφέρει! Δίνετε περισσότερες ευκαιρίες στη σχέση καλύτερα, πιο οικονομικό θα σας έρθει.

Διότι, κακά τα ψέματα, σε αυτή την εποχή της κρίσης και της λιτότητας δεν είμαστε για έξοδα με κάθε... έξοδο από ειδύλλιο. Για φανταστείτε να δουν αυτή τη δήλωσή σας οι αετονύχηδες οικονομικοί σύμβουλοι και να βγάλουν «χωρισμοδάνειο» ή «χωρισμοκάρτα» με μειωμένο επιτόκιο στις αγορές. Πάει, καταστραφήκαμε! Εν τω μεταξύ είστε σίγουρη ότι το τότε αγόρι σας δεν ήταν... εντεταλμένο από κάποια τράπεζα προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά της στις πιστωτικές σας κάρτες με τον χωρισμό; Για ψάξτε το!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ