Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ξέσπασε ο Δαναός!

❱❱ Ο απατεώνας με τα χίλια πρόσωπα μίλησε για τη 17χρονη «καριέρα» του μετά την απόδρασή από τις Φυλακές ΑλικαρνασσούΟ τραγουδιστής και επί 17 χρόνια δραπέτης των Φυλακών Αλικαρνασσού Κωνσταντίνος Δαναός βρέθηκε καλεσμένος «Μετά τα μεσάνυχτα» της Τρίτης στην Ελεονώρα Μελέτη και εμφανίστηκε αμετανόητος. 

Ο Δαναός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις απάτες που τον έστειλαν πίσω από τα κάγκελα, τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν επί έναν χρόνο από βαρυποινίτη συγκρατούμενό του, τη μακιγιέζ που τον βοήθησε να εισβάλει στη showbiz και για την κατάθλιψη που έπαθε μετά την απόδρασή του.

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, όπως είναι το πραγματικό επίθετό του, με περίσσια άνεση μίλησε για όλα δηλώνοντας με πείσμα και θάρρος πως είναι αμεταμέλητος για την απόφασή του να μην επιστρέψει -ύστερα από άδεια- στο σωφρονιστικό ίδρυμα προκειμένου να εκτίσει τότε το υπόλοιπο της ποινής του.

«Δεν το μετανιώνω. Οταν πήγα εκεί, το ίδιο πράγμα τους είπα, δεν το μετανιώνω. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, πρώτον, γιατί ήταν βαρυποινίτης και, δεύτερον, γιατί με είχε πείσει ότι θα μπορούσε να μου κάνει κακό» είπε και φωνή του έσπασε από την ένταση των δυσάρεστων αναμνήσεων της κακοποίησής του.

Ο Δαναός αποκάλυψε επίσης ότι σε νεαρή ηλικία είχε μπλέξει με κακές παρέες. «Οι άνθρωποι που δεν είναι κοντά στην οικογένειά τους μπλέκουν πάρα πολύ άσχημα, όπως σε καταστάσεις που σε κάνουν να νομίζεις στα 23 πως είσαι εσύ και δεν υπάρχει κανένας άλλος. Με έβαλαν στο τρυπάκι να βγω στην παρανομία, σε καταστάσεις που δεν τιμούν εμένα» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Παρουσιαζόμουν ως γόνος κάποιου ή κάποιας που ήταν εκείνη την περίοδο στην επικαιρότητα και δανειζόμουν χρήματα από επιχειρηματίες. Ευτελή ποσά όμως, 10.000 ή 15.000 δραχμές». Ενας από όλους αυτούς, όπως ισχυρίστηκε ο τραγουδιστής, έκανε καταγγελία στις Αρχές κι έπειτα ακολούθησαν κι άλλες, μέχρι που οι Αρχές τον συνέλαβαν.

Οταν δραπέτευσε, στον δρόμο του βρέθηκε μια παλιά μακιγιέζ στη Φίνος Φιλμ, η οποία -όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος- τον βοήθησε να αλλάξει όνομα και να εισβάλει στον χώρο της τηλεόρασης. Η Μαρία, η οποία σήμερα δεν ζει, ήταν ο άγγελός του. Οσο για τα 17 χρόνια ελευθερίας του, ήταν ένας εφιάλτης, όπως ανέφερε. «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, μη νομίζεις ότι επειδή ήμουν έξω ήμουν ευτυχισμένος. Ημουν με βαριά κατάθλιψη» δήλωσε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...