Ευλογημένοι

SHOWBIZ

Ευλογημένοι

❱❱ Κικίλιας και Μπαλατσινού πήραν την ευχή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τον γάμο τους

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου θα γίνει ο γάμος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού. Οι δύο ερωτευμένοι έφτασαν στη Μονή Πετράκη το πρωί της Δευτέρας πιασμένοι χέρι χέρι και χαμογελαστοί.

Η μέλλουσα νύφη επέλεξε για την επίσκεψη στον μακαριότατο ένα μπεζ-χρυσό φόρεμα, ίδιου χρώματος γόβες και καφέ δερμάτινη τσάντα, ενώ ο βουλευτής, κομψός και φανερά αδυνατισμένος, μπλε κοστούμι. Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα, κι αφού πήραν συμβουλές για μια όμορφη ζωή υπό τη σκέπη του Θεού καθώς και την ευχή του Αρχιεπισκόπου, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τού έδωσε ένα δώρο κι έπειτα συγκινημένη τον ασπάστηκε στο μάγουλο δείχνοντας μεγάλη οικειότητα.

Ο Βασίλης Κικίλιας προτίμησε να φιλήσει το χέρι του προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας κι έπειτα όλοι μαζί πήραν θέση για αναμνηστικές φωτογραφίες, αφού στην αίθουσα βρίσκονταν αρκετοί φωτογράφοι. Αντίστοιχη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχαν κάνει τον Ιούνιο του 2017, πριν παντρευτούν, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. 


Ασπασμός της Μπαλατσινού


Ο Κικίλιας φιλά το χέρι του Αρχιεπισκόπου

Ο πολυσυζητημένος γάμος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με περίπου 100 προσκεκλημένους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ