Σταρ Ελλάς περιμένει τον πελαργό

SHOWBIZ

Σταρ Ελλάς περιμένει τον πελαργό

❱❱ Η Ισμήνη Νταφοπούλουείναι παντρεμένη με νεαρό εφοπλιστή

Οι φωτογραφίες «μαρτύρησαν» την εγκυμοσύνη της! Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η χαρμόσυνη είδηση ότι η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, ωστόσο εκείνη δεν επιβεβαίωσε τότε την πληροφορία. 

Το έκανε πριν από λίγες ώρες με τον τρόπο της, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και ομολογουμένως είναι μια κούκλα!

Η εγκυμοσύνη της Σταρ Ελλάς 2014 (είχε καταφέρει να περάσει στον τελικό του Miss Universe, στις 89 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου) έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία που βιώνει εδώ και δύο χρόνια στο πλευρό του συζύγου της Διαμαντή Αγγελάκη (μικρή φωτό), με τον οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο του 2017.

Ο γοητευτικός Διαμαντής και ο αδελφός του Γιώργος αποτελούν την τρίτη γενιά της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και έχουν αναλάβει το τιμόνι της ναυτιλιακής εταιρίας.

Η Ισμήνη βρήκε στο πρόσωπό του τον άνδρα της ζωής της και μετά τη γνωριμία τους άφησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, που θα μεγαλώσει σε λίγους μήνες...

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ισμήνη, η οποία έχει τελειώσει Παιδαγωγικά, είχε μιλήσει για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα παιδιά: «Αγαπώ πολύ τα παιδιά.

Στην κατασκήνωση όπου πήγαινα ζητούσα να προσέχω τα μικρότερα, αντί να συμμετέχω στις δραστηριότητες».

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ