«Ντούρασελ» η εγγονή του τέως

SHOWBIZ
Το ανέμελο παρεάκι συμπληρώνουν η ξαδέλφη της Ταλίτα και η Ελα Ρίτσαρντς

«Ντούρασελ» η εγγονή του τέως

❱❱ Η Μαρία Ολυμπία, αφού «όργωσε» τον μισό πλανήτη από τις αρχές του καλοκαιριού, άραξε στην Ελλάδα

Το «στέμμα» της πιο ακούραστης jet setter ανήκει δικαιωματικά στην εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, την Ολυμπία, η οποία, αφού «έχει οργώσει» Ιαπωνία, Ευρώπη και Μεξικό από τις αρχές του καλοκαιριού, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα.

Μαζί με την 20χρονη ξαδέλφη της Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ και την Ελα Ρίτσαρντς, εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς, απολαμβάνει ήλιο, θάλασσα, καλό φαγητό και νυχτερινό ξεφάντωμα στα ελληνικά νησιά, φροντίζοντας να «τροφοδοτεί» τον λογαριασμό της στο Instagram με στιγμές της ανέμελης καθημερινότητάς της.

Μεταξύ των προορισμών που οι κυρίες επισκέφτηκαν ήταν πιθανότατα και η Μύκονος, αφού η Ελα Ρίτσαρντς και η Ολυμπία έχουν ανεβάσει φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται στην αγκαλιά του σχεδιαστή μόδας Πέτερ Ντούντας, που φέτος το καλοκαίρι άνοιξε μια pop-up boutique στο νησί των ανέμων.

Οι μέρες ανεμελιάς για την Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ, κόρη της Αλεξάντρα φον Φίρστενμπεργκ, που είναι αδελφή της Μαρί Σαντάλ, τελειώνουν σύντομα, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν, στο οποίο σπουδάζει. 

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την Ολυμπία, η οποία, έχοντας αποφοιτήσει από πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης τον περασμένο Μάιο, έχει άφθονο χρόνο στη διάθεσή της για να ξεκουραστεί.

Η 23χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της από τα τέλη Ιουλίου και, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει αρκετό καιρό ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ