«Σύστησε» το αμόρε της η Χριστίνα Κολέτσα

SHOWBIZ

«Σύστησε» το αμόρε της η Χριστίνα Κολέτσα

❱❱ Το πρώτο κοινό «κλικ» της Χριστίνας Κολέτσα και του συντρόφου της που την αγκαλιάζει στοργικά

«Απλά, τυχαία, μοναδικά» έγραψε η Χριστίνα Κολέτσα ανεβάζοντας για πρώτη φορά στο Instagram κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της Δημήτρη Δεγαμινιώτη, γνωστό και ως «συγγραφέα-μυστήριο», αφού, αν και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δεν αποκαλύπτει ποτέ το πρόσωπό του και αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας. 

Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό και στο «κλικ» που κοινοποίησε η σέξι τραγουδίστρια από τις διακοπές με τον αγαπημένο της στην Κεφαλλονιά, στο οποίο βλέπουμε τη θεσπέσια πίσω όψη της ίδιας και το γεμάτο τατουάζ χέρι εκείνου να την αγκαλιάζει στοργικά.

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες για τη σχέση τους, η Χριστίνα Κολέτσα είχε δηλώσει έτοιμη ακόμη και ν' αποκτήσει παιδί με αυτόν τον άνθρωπο.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι' αυτόν» είχε πει χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα ν' αποκτήσει οικογένεια μαζί του, είχε απαντήσει με το χέρι στην καρδιά: «Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί»!

Αισθησιακή φωτογραφία

Οπως φαίνεται λοιπόν, η σχέση του ζευγαριού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αφού μάλιστα ο μυστηριώδης και ταλαντούχος κύριος Δεγαμινιώτης επέτρεψε στην αγαπημένη του να τον κάνει tag στη συγκεκριμένη αισθησιακή φωτογραφία, που ξεχωρίζει πλέον ανάμεσα στα αποφθέγματά του στο Instagram, δεν θα εκπλαγούμε αν στο μέλλον τούς δούμε να κάνουν και κοινή φωτογράφιση. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ