Ο Κουστό της Θεσσαλίας

SHOWBIZ

Ο Κουστό της Θεσσαλίας

❱❱ Ο (σπορτίφ) περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός τον βυθό της Σκιάθου

Τον άτυπο τίτλο του πιο αθλητικού... περιφερειάρχη στην Ελλάδα διεκδικεί ο Κώστας Αγοραστός, ο οποίος, μετά το θαλάσσιο σκι σε σανίδα (wakeboard), είπε να παραδώσει μαθήματα και στις καταδύσεις!

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να περνά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου στη Σκιάθο όπου, ευκαιρίας δοθείσης, επιδίδεται στα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ.

Δεν πάνε πολλές μέρες που τον γύρο του διαδικτύου είχαν κάνει φωτογραφίες και βίντεο οι οποίες έδειχναν τον κ. Αγοραστό να κάνει θαλάσσιο σκι, ισορροπώντας με χάρη πάνω σε μία σανίδα!

Μερικές μέρες αργότερα η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Δωροθέα Κολυνδρίνη μοιράστηκε μέσω της σελίδας της στο facebook την... υποβρύχια εμπειρία της στο πλευρό του κ. Αγοραστού, όση ώρα εξερευνούσαν τον βυθό του πανέμορφου νησιού.

Επεται και συνέχεια

«Σας το είπαμε, we'll be back... Μαγικός ο βυθός των ελληνικών θαλασσών...» ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης, η οποία δεν παρέλειπε στην ίδια ανάρτηση να ευχαριστήσει για τη βοήθεια και την καθοδήγησή του τον ιδιοκτήτη του Skiathos Diving Center Παναγιώτη Διολέττα. Παράλληλα, ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι... έπεται και συνέχεια!

Πάντως, όταν δεν ξεδιπλώνει το ταλέντο του στα θαλάσσια σπορ ή δεν περνά στιγμές χαλάρωσης σε κάποια παραλία της Σκιάθου, ο αεικίνητος περιφερειάρχης ενημερώνεται από κοντά για τα έργα που πραγματοποιεί στο νησί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ