Ησαΐα χόρευε για την Ευρυδίκη!

SHOWBIZ
Η τραγουδίστρια δεν άντεξε ούτε στον γάμο της με τον Μπομπ Κατσώνη και έπιασε το μικρόφωνο

Ησαΐα χόρευε για την Ευρυδίκη!

❱❱ Το νυφικό διά χειρός Στέλιου Κουδουνάρη και η (διακριτική) παρουσία του πρώην συζύγου της Γιώργου Θεοφάνους

Με νυφικό του φίλου της Στέλιου Κουδουνάρη και παρουσία του πρώην συζύγου της -πρώτου στη σειρά- και πατέρα του παιδιού της Γιώργου Θεοφάνους, η Ευρυδίκη και ο εκλεκτός της καρδιάς της Μπομπ Κατσώνης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων το βράδυ του Σαββάτου. 

Υστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης το ζευγάρι έγινε και επίσημα ανδρόγυνο στον I. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς στην Κάντζα, μία μέρα μετά τον εορτασμό της επετείου τους, στις 30 Αυγούστου.

Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού ήταν οι δύο καλοί τους φίλοι, η Ελενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, και ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν φίλοι του ζευγαριού και συνάδελφοι της αγαπημένης τραγουδίστριας, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μιχάλης Μόσχου, αλλά και συνεργάτες της, όπως η Κική Τσόλκα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Minos EMI.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πριβέ πάρτι που κράτησε ως το πρωί, με την Ευρυδίκη να μην αντιστέκεται στον... πειρασμό και να πιάνει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Η τριώροφη τούρτα που έκοψαν οι νιόπαντροι είχε πάνω τις φιγούρες τους, ενώ τον μπουφέ που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Από εμάς να ζήσουν μαζί κι ευτυχισμένοι σαν τα ψηλά βουνά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ