Αιματοβαμμένο γύρισμα για τον Τζέιμς Μποντ

SHOWBIZ

Αιματοβαμμένο γύρισμα για τον Τζέιμς Μποντ

❱❱ Έπειτα από σειρά ατυχιών και τραυματισμών, τα γυρίσματα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ φαίνεται ότι έχουν «στρώσει» και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην ιταλική πόλη Μάτερα

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες από τα πλατό, ο Ντάνιελ Κρεγκ βρίσκεται στη φάση που γυρίζει μερικές πολύ δραματικές σκηνές του «No Time To Die», κατά τις οποίες το πρόσωπό του είναι καλυμμένο δήθεν με αίμα, το οποίο έχει επάνω του αναγκαστικά ακόμα και στα διαλείμματα των γυρισμάτων.

Από τις εκφράσεις του φαίνεται ότι ήταν και ο ίδιος εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που είχε κάνει το τμήμα των εφέ και το μακιγιάζ. Τα γυρίσματα άρχισαν στη Μάτερα, που βρίσκεται στον Νότο της Ιταλίας, τον Αύγουστο, με τους κασκαντέρ να έχουν αναλάβει το γύρισμα των πιο έντονων σκηνών καταδίωξης μέσα στα γραφικά δρομάκια της πόλης.

Παρ' όλα αυτά, παρών είναι πάντα και ο Κρεγκ για να συμμετέχει στις σκηνές όπου πρέπει να φαίνεται το πρόσωπό του. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ντόπιοι και κυρίως οι ντόπιες μαζεύονται στην περιοχή για να έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να ανταλλάξουν μια δυο κουβέντες μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ