Σαν μια σταγόνα νερό ... Κοσιώνη και Στεφανίδου

SHOWBIZ

Σαν μια σταγόνα νερό ... Κοσιώνη και Στεφανίδου

❱❱ Κοσιώνη και Στεφανίδου με ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση του προγράμματος του Σκαί

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο φόβος κάθε παρουσιάστριας πήρε σάρκα και οστά στην περίπτωση της Σίας Κοσιώνη και της Τατιάνας Στεφανίδου. Οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν, χωρίς να το γνωρίζουν, με το ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του Σκάι για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στην αρχή «πάγωσαν» από τη σύμπτωση, αλλά στη συνέχεια έδειξαν να χαλαρώνουν. 

Η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν για ένα δερμάτινο shoulder dress στην ίδια ταμπά απόχρωση, δημιουργία της Simona Corsellini, κόστους 259 ευρώ. Και οι δύο επέλεξαν μάλιστα ζώνη για να προσδώσουν περισσότερο στιλ στην εμφάνισή τους, ωστόσο σε αυτή την επιλογή τους διαφοροποιήθηκαν, καθώς οι ζώνες τους ήταν διαφορετικές: της Σίας είχε έναν τόνο πιο σκούρο.

Οι γόβες τους παρ’ όλα αυτά έμοιαζαν επίσης. Η Τατιάνα σχολίασε με χιούμορ το γεγονός, λέγοντας «Μας βλέπω στον Λιάγκα», ενώ η Σία Κοσιώνη, πιο χαμογελαστή από ποτέ, φάνηκε ότι δεν έδωσε και μεγάλη σημασία στο γεγονός, ενώ δέχτηκε με ευγνωμοσύνη τις φιλοφρονήσεις του Γιώργου Αυτιά όταν της είπε «το κανάλι μας έχει την πιο όμορφη γυναίκα των δελτίων ειδήσεων» και οι δυο τους συνέχισαν να κουβεντιάζουν για αρκετή ώρα.

Θέμα συζήτησης

Πάντως, στα πηγαδάκια παρουσίασης του προγράμματος η ενδυματολογική... σύμπτωση έγινε θέμα συζήτησης. Κάποιοι σχολίασαν ότι η Σία ήταν πιο λαμπερή από την Τατιάνα, ενώ άλλοι «ψήφισαν» το στιλ της «Τάτι».

Οι περισσότεροι, πάντως, συμφωνήσαν πως όσο και να έδειχναν άνετες, μέσα τους μάλλον... σιγόβραζαν λόγω της διαβολικής σύμπτωσης.

Πάντως, αμφότερες διαθέτουν κορμί-λαμπάδα και υποστήριξαν άψογα το ρούχο που επέλεξαν, απλώς τούς «έκατσε» μια άτυχη στιγμή, από αυτές που συμβαίνουν σπάνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ