Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Κορυφαία όλων η 4χρονη Τζίλι!

Το μικρό καθαρόαιμο μπασέ γκριφόν πρώτευσε στα φετινά βραβεία Crufts μεταξύ 27.000 τετράποδων.

Η Τζίλι, ένα καθαρόαιμο μικρό μπασέ γκριφόν θριάμβευσε στα φετινά βραβεία Crufts. Η τετράχρονη Τζίλι από το Οξφορντσαϊρ κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα σε 27.000 και πλέον σκυλιά που συμμετείχαν στον τετραήμερο διαγωνισμό για τον πρώτο τίτλο. Η σκυλίτσα του ζεύγους Σάρα και Γκάβιν Ρόμπερτσον ήταν ένα από τα επτά τετράποδα που διαγωνίστηκαν στον τελικό γύρο για το βραβείο «Best in Show» (καλύτερος του διαγωνισμού), αφού πρώτα είχαν αποσπάσει αντίστοιχα τους τίτλους «Best of Breed» (καλύτερος της φυλής) και «Best in Group» (καλύτερος της ομάδας) σε προηγουμένους γύρους. Το Crufts είναι το δημοφιλέστερο ετήσιο διεθνές πρωτάθλημα για σκύλους, που επιβραβεύει τα καλύτερα τετράποδα σε επίπεδο σωματικής διάπλασης, ικανοτήτων και φυσικά εξωτερικής εμφάνισης! Φέτος ο διαγωνισμός προσέλκυσε τετράποδους εκπροσώπους από σαράντα μία χώρες, ενώ για πρώτη φορά εκπροσωπήθηκαν μακρινές χώρες, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Ινδία, η Ινδονησία και η Μαλαισία.

Η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε να επιλέξει τους φιναλίστ, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη μεταξύ άλλων και με δεκατρείς νέες φυλές. Τα αφεντικά των διαγωνιζομένων είχαν κάνει τα πάντα για να παρουσιάσουν τα τετράποδα στα καλύτερά τους, παρά το γεγονός ότι τους είχε απαγορευτεί η χρήση λακ και άλλων καλλυντικών προϊόντων. Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι το να κατέβει ένα κανίς στον διαγωνισμό χωρίς λακ, είναι σαν να αναγκαστεί η Μις Κόσμος να παρουσιαστεί χωρίς μακιγιάζ! Παρ’ όλα αυτά, η χαριτωμένη Τζίλι πέρασε με ευκολία όλα τα τεστ και αναδείχτηκε ως η πιο ικανή και εντυπωσιακή του διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία. Μια ιδιαίτερη βράβευση απέσπασε ο Χάατσι, ο ανατολικός ποιμενικός που κέρδισε τον τίτλο «Friends for Life» (φίλοι για πάντα), καθώς βοήθησε ένα αγοράκι με μία σπάνια γενετική διαταραχή να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

«Πετάω στον αέρα! Είναι ασύλληπτο το συναίσθημα» ήταν τα λόγια χαράς του «πατέρα» της Τζίλι, Γκάβιν Ρόμπερτσον, λίγο αφότου της απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο. «Παρακολουθώ αυτό τον διαγωνισμό από τότε που ήμουν μικρό παιδί και την ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή από τότε». Ο κύριος Ρόμπερτσον εξήγησε ότι στο σπίτι η Τζίλι είναι ένα χαρούμενο και πολύ δραστήριο σκυλί, ενώ αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να την αποσύρει από τους διαγωνισμούς για να την κάνει… μαμά! «Ελπίζουμε να αποκτήσουμε κουτάβια από εκείνη μέσα στη φετινή χρονιά και μετά θα την αφήσουμε να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρόμπερτσον.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...