Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η γυναίκα που έριξε κnock out τον «Iron Mike»!

Για ένα τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ του Ελληνα πρωταθλητή και της μάνατζερ Τόνιας Φουσέκη κάνουν λόγο οι φήμες.

Τι τρέχει με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τη μάνατζέρ του Τόνια Φουσέκη; Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ένα ειδύλλιο βρίσκεται εν τη γενέσει του, ενώ άλλοι ήδη λένε ότι πρόκειται για το νέο «hot love of the town». Ωστόσο οι δυο «πρωταγωνιστές» τηρούν -προς το παρόν- σιγήν ιχθύος και δεν αποκαλύπτουν τίποτα, αν και ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου και… της «Εspresso»!

Η Τόνια Φουσέκη, η οποία ήταν υπεύθυνη της Εβδομάδας Μόδας που διεξήχθη πρόσφατα στην Αθήνα, είναι μια δυναμική γυναίκα που -από ό,τι φαίνεται- βρήκε τον τρόπο να ρίξει «νοκ άουτ» τον Ελληνα πρωταθλητή του kick boxing. Οι δυο τους μάλιστα πόζαραν μαζί στους φωτογράφους, ενώ οι κάμερες τους απαθανάτισαν και πάλι μαζί να παρακολουθούν τις fashion επιδείξεις από την πρώτη θέση – μάλιστα, οι ματιές που έριχναν ο ένας στον άλλο ήταν «όλα τα λεφτά»!

Η Τόνια είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που ποτέ δεν έχει δώσει αφορμή για να σχολιαστεί η προσωπική της ζωή. Το σεξαπίλ της και ο έντονος δυναμισμός της είναι αρκετά για να μαγνητίσουν και να εντυπωσιάσουν έναν άνδρα. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί, καθώς όλοι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, όταν ρώτησαν τον Μιχάλη Ζαμπίδη για το πώς θέλει την ιδανική σύντροφο, είχε απαντήσει: «Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση που είναι κάτι πολύ σχετικό, δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στο να έχει κάποια βασικά στοιχεία στον χαρακτήρα της, όπως αγάπη, ειλικρίνεια, αυθορμητισμό, χιούμορ, ώστε να μπορεί να με χαλαρώνει και να με “ταξιδεύει” σε όμορφα μονοπάτια».

Το τελευταίο διάσημα πάντως η ξανθιά καλλονή και ο γοητευτικός αθλητής έχουν γίνει αχώριστοι, αφού εκτός από τους αγώνες συναντιούνται και σε άλλα μέρη και τα περνάνε υπέροχα. Απόδειξη; Ο 32χρονος πρωταθλητής του kick boxing και η συνεργάτιδά του πήραν τον κατάλληλο εξοπλισμό και κατευθύνθηκαν στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου στα Κελάρια στον Παρνασσό. Επίσης, οι δυο τους δεν διστάζουν να βγαίνουν και τα βράδια. Πριν από λίγες ημέρες διασκέδασαν στο κέντρο όπου εμφανίζονται οι Onirama. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing και ο «φύλακας-άγγελός» του, όπως συνηθίζουν πολλοί να αποκαλούν τη μάνατζερ που κρύβεται πίσω από τις αμέτρητες επιτυχίες του, διασκέδασαν με τα τραγούδια του συγκροτήματος του Θοδωρή Μαραντίνη και της Κρυσταλλίας.

Η μάνατζερ Τόνια Φουσέκη και ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνεργάζονται εδώ και έξι χρόνια και έχουν περάσει μαζί μοναδικές στιγμές βιώνοντας πολύ έντονα συναισθήματα, είτε σε νίκες είτε σε ήττες.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...