Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Ετοιμοι να δώσουν την πιο μεγάλη μάχη της Θεσσαλονίκης

❱❱ Ο Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε και τους υπόλοιπους υποψηφίους του συνδυασμού του

Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Πενήντα επτά επιστήμονες, απλοί πολίτες και φίλοι θα δώσουν τη σκληρή μάχη των δημοτικών εκλογών στον στενό πυρήνα, και χιλιάδες Θεσσαλονικείς έξω από αυτόν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε χθες και τους υπόλοιπους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον».

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, συνεπικουρούμενοι από μία ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, θα καταρτίσουν και θα παρουσιάσουν το στοχευμένο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης.

«Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας θα προέρχονται από όλους τους τομείς της καθημερινής δραστηριότητας στην πόλη, θα εκπροσωπούν όλες τις κοινωνικές ομάδες» δήλωσε ο Γιώργος Ορφανός αναφερόμενος στους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη κι ο Ορφανός ξέρει καλά από τέτοιους αγώνες!

Η Δούρου ξυρίζεται!

doyroy 0

❱❱«Κόψε τα μούσια» είναι το μήνυμα της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, η οποία διάλεξε την Πρωταπριλιά για να το διαδώσει. Αλλά δεν έμεινε στα λόγια… παρά ξυρίστηκε κιόλας. Πήρε αφρό, φαλτσέτα και μπροστά σε έναν ωραίο καθρέφτη επιδόθηκε στην καθημερινή πρακτική των ανδρών, το ξύρισμα.
Αφού ολοκλήρωσε την ιεροτελεστία που απεχθάνονται οι… χίπστερς, στο τέλος φώναξε: «Κόψε τα μούσια»! «Μπορεί να θέλεις οι ελέφαντες να πετάνε, αλλά αν κοιτάξεις τον ουρανό δεν θα δεις ελέφαντες.
Από σήμερα, Πρωταπριλιά, ας κόψουμε τα μούσια. Μη διαβάζεις fake news, μη μοιράζεσαι fake news. Κάνε κι ένα google search παραπάνω, βρε αδερφέ: Πετάνε οι ελέφαντες; Ας κάνουμε την αλήθεια σπουδαία ξανά» έγραψε η Ρένα Δούρου στην προσωπική της σελίδα.
Τολμηρή η περιφερειάρχης, η οποία κατά τη γνώμη μου στέλνει ακόμη ένα μήνυμα προς τους αντιπάλους της, κι ο νοών νοείτω: «Στο τέλος ξυρίζουν… και τον γαμπρό»!

Γεννημένος Πρωταπριλιά!

kaklamanis 0

❱❱Πρωταπριλιά διάλεξε να γεννηθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης.
«Γιατί ποια άλλη μέρα θα μπορούσε να έχει γενέθλια ένας πολιτικός;» αναρωτιέται με το φοβερό χιούμορ που έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και φανατικός της «Espresso».
Εγινε 72 ετών ο Νικήτας, καθόλου δεν του φαίνεται, και δηλώνει με χαρά και ειλικρίνεια στη στήλη:
«Στα 72 μου χρόνια νιώθω πιο νέος και πιο προχωρημένος από τα βιολογικά νιάτα μου. Δεν είμαι ψεύτης κι αυτό έχει γίνει η αιτία να έχω φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτός είμαι. Στα 72 δεν αλλάζεις».
Χρόνια πολλά, Νικήτα.

Το Αγρίνιο μαζί της

giatrina

❱❱Μια πολύ όμορφη γιατρίνα, που γεννήθηκε στο Αγρίνιο και ζει στην Πάτρα, η Ζωή Καζαντζή, κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη «Ολα από την αρχή».
Η ξανθιά ακτινολόγος και φανατική αναγνώστρια της στήλης ασκεί την ειδικότητά της στην Πάτρα, υπήρξε αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και είναι από τα πιο ξεχωριστά πρόσωπα του συνδυασμού του Νεκτάριου, καθώς έχει «σύσσωμο το Αγρίνιο» μαζί της.

(!)

paidia

Στα παλιά του λημέρια, αφού προέρχεται από τη δημοσιογραφία, ξενάγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης τους μαθητές του Διαπολιτισμικού σχολείου Ευόσμου.
Συνάντησε τα παιδιά στο στούντιο της ΕΡΤ3, τους έδειξε τα κατατόπια της τηλεόρασης κι ύστερα συζήτησαν για τον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης και τη δημοσιογραφία.
Τώρα τι να πει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δημόσια τηλεόραση, θα μου πείτε, αλλά ευτυχώς τα παιδιά σήμερα ξέρουν να ακούν κι ύστερα να βάζουν μπροστά την κρησάρα του μυαλού τους.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...