Αστυνομικός σε ρόλο-κλειδί!

TV GOSSIP

Αστυνομικός σε ρόλο-κλειδί!

❱❱ Ο Κ. Αποστολάκης εισβάλλει στην  «Παρθένα Ζωή» και φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά του ΑΝΤ1

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ενα νέο πρόσωπο «εισβάλλει» στην καθημερινή κομεντί του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή», αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να βάλει τάξη στην ταραγμένη ζωή των ηρώων μας! Ή μήπως όχι; Ο Κώστας Αποστολάκης μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, στον ρόλο του Τάσου Αυγερινού, ενός αστυνομικού της Ασφάλειας. Αρρενωπός άντρας, με λαϊκές καταβολές. Στις προσωπικές του σχέσεις είναι πάντοτε ευγενικός και διακριτικός, ως και συνεσταλμένος. Ενας ικανός αστυνομικός που γνωρίζει την πιάτσα, με έντονο αίσθημα καθήκοντος.

Οταν ο Διονύσης (Νίκος Αναγνωστόπουλος) και η Κική (Μάρω Χασιώτη) συλλαμβάνονται στην προσπάθειά τους να μάθουν τι συμβαίνει με την ανεξήγητη εγκυμοσύνη της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη), για καλή τους τύχη ο Τάσος, ως αξιωματικός υπηρεσίας, τους βοηθάει να γλιτώσουν τα χειρότερα! Εκεί όμως θα ξανασυναντηθεί τυχαία και με τη Σοφία (Τζένη Μπότση), με την οποία πήγαινε στο ίδιο σχολείο στη Μάνη, και σταδιακά θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη, φιλική σχέση μαζί της, μέχρι και βαθιά... συναισθηματική!

Μιλώντας στην «Espresso», ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θέλησε να αναφερθεί τόσο στον ρόλο του όσο στη συνεργασία του με τον παραγωγό, που γι’ αυτόν αποτελεί εγγύηση! Ο Κώστας Αποστολάκης, όπως και δεκάδες άλλοι συνάδελφοί του, έχει μείνει απλήρωτος από τηλεοπτικές δουλειές, οπότε το φυσάει και δεν κρυώνει. «Εμπιστεύτηκα τον παραγωγό Γιώργο Καραγιάννη που έχει τα STUDIO KAΠΑ.

Ο μοναδικός τηλεοπτικός κολοσσός στη χώρα μας που ξεπληρώνει όλους τους ηθοποιούς, κοπεί ή δεν κοπεί το σίριαλ που παίζουν... Μέχρι και τελευταίας δεκάρας. Οταν με πήρε τηλέφωνο, για να μου αναθέσει τον ρόλο του Τάσου, μου είπε: “Κώστα, ο ήρωας είναι λίγο σκληρός, αλλά θέλω να του δώσω ταμπεραμέντο, γι’ αυτό διάλεξα εσένα”. Το εκτίμησα βαθύτατα, γιατί ο συγκεκριμένος κύριος γνωρίζει από τηλεόραση, και μάλιστα πολύ καλά. Ετσι μπήκα στην “Παρθένα Ζωή” ενώ έχουν ξεκινήσει προ πολλού τα γυρίσματα και το χαίρομαι δεόντως. Το να δουλεύεις με τον Καραγιάννη μέσα στην οικονομική... λαίλαπα σου δίνει ασφάλεια» αναφέρει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Παρθένα Ζωή» κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, καθώς καθημερινά -από την αρχή της σεζόν- κρατάει τα πρωτεία στη ζώνη μετάδοσής της, με μερίδιο 19,9% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Σύγκρουση

Κι αν αναρωτιέστε τι θα συμβεί στα προσεχή επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, έχουμε την απάντηση: Ο Αρης (Αποστόλης Τότσικας) αναθέτει τη θέση του αντιπροέδρου στον Θωμά (Αλέξανδρος Τρανουλίδης), αλλά εκείνος αρνείται και οι δύο άντρες έρχονται σε σύγκρουση. Ο Διονύσης και η Κική επιστρέφουν σπίτι μετά την απόσυρση της μήνυσης, αλλά η Θάλεια (Φαίη Βέβη) του ζητάει να χωρίσουν. Ο Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης) κάνει πλέον ξεκάθαρο στη Ζωή ότι θέλει να είναι μαζί της και η Ζωή αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ