Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πρώτο φιλί στην «Παρθένα Ζωή»

❱❱ Η νεαρή ηθοποιός Σοφίνα Λαζαράκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο από την πολυαναμενόμενη σκηνή του σίριαλΑπό την
Τεριάννα Παππά

H στιγμή που όλοι οι φαν της «Παρθένας Ζωής» περίμεναν με ανυπομονησία έρχεται την ερχόμενη Τρίτη με το πρώτο φιλί του Αρη (Αποστόλης Τότσικας) και της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη)!

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 δεν έχει πάρει ακόμη τα σενάρια των επόμενων επεισοδίων στα χέρια της και, όπως υποστηρίζει, έχει και εκείνη την ίδια αγωνία με το κοινό όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας.

Ωστόσο, μιλά στην «Espresso» για την επίμαχη σκηνή που χρειάστηκε ώρα για να γυριστεί. «Στην αρχή, όταν ο Αρης θα με φιλήσει, τραβιέμαι επειδή δεν το περιμένω, επειδή συνειδητοποιώ ότι είναι λάθος από πολλές απόψεις και πανικοβάλλομαι.

«Νιώθω περίεργα»

Ομως, μ’ αρέσει γιατί κι εγώ νιώθω πράγματα γι’ αυτόν» μας λέει και συνεχίζει «ξεδιπλώνοντας» τα συναισθήματά της: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθω περίεργα, γιατί τον Παύλο τον αγαπώ και μένω στο σπίτι του και όταν συναντιέμαι με τον Αρη τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Η Ζωή είναι ένα άτομο που όχι μόνο δεν λέει ψέματα, αλλά δεν θέλει ούτε να τα ακούει. Ετσι, έρχεται σε δύσκολη θέση, γιατί πρέπει να καλύψει κάποιες καταστάσεις. Δεν ξέρω πώς να κοιτάξω στη συνέχεια τον Παύλο (Γιάννης Ποιμενίδης) στα μάτια». Αναφερόμενη στο πόσο τη δυσκόλεψαν τα γυρίσματα της επίμαχης σκηνής, αναφέρει: «Και με τον Παύλο και με τον Μάκη (Γιάννης Χατζηγεωργίου) έχουμε δει να φιλιέται η Ζωή. Είναι μέρος της δουλειάς, όπως είναι και οι σκηνές των τσακωμών. Στην αρχή ήταν δύσκολα».

Σύμφωνα με το σενάριο, την ερχόμενη εβδομάδα, προτού οι πρωταγωνιστές φτάσουν στο σημείο να φιληθούν, θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς ο εφιάλτης του Αρη γίνεται πραγματικότητα και η Στεφανία αποβάλλει! Η Ζωή, συγκλονισμένη από το δυσάρεστο γεγονός, φοβάται και για το δικό της μωρό.

Αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του Παύλου, προκαλώντας έτσι την οργή της Σοφίας και της Χρυσάνθης. Την ίδια ώρα, ο Αντωνάκης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μπούντρου να σαμποτάρει τον φούρνο της οικογένειας Καλλέργη, προσπαθώντας να μη δίνει στόχο στον Μάκη και τον Διονύση που τον υποψιάζονται.

Η Σοφία πείθεται να γράψει ένα ρομαντικό μυθιστόρημα, πέφτοντας έτσι στα δίχτυα του Μενέλαου, ο οποίος θέλει να την εκδικηθεί. Η Στεφανία, καταρρακωμένη από τις τύψεις, ξεσπάει εναντίον της Μαρίνας και επιστρέφει σπίτι της, ενώ η Νατάσα απειλεί να τα αποκαλύψει όλα και ο Γεράσιμος αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια για το μωρό της Ζωής στη Μαρίνα. Ο Αρης είναι συντετριμμένος από την αποβολή της Στεφανίας και η Ζωή τού συμπαραστέκεται. Πάνω στην ένταση της στιγμής, όμως, ο Αρης θα τη φιλήσει, μια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα ανάμεσά τους για πάντα…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....