Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Ο Αρβανίτης έπεσε σε «θύελλα»

❱❱ Ο γνωστός σκηνοθέτης μιλά για την ερωτική δραματική σειρά που ετοιμάζει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόνΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Με μια νέα δραματική, ερωτική σειρά «ξαναχτυπά» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο σκηνοθέτης των επιτυχιών Δημήτρης Αρβανίτης! Με τη φετινή του δουλειά «4xxx4» να ρίχνει αυλαία την Κυριακή στον ΑΝΤ1, ο σκηνοθέτης σηκώνει τα… μανίκια και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, που θα έχει τον τίτλο «Το σπίτι στη θύελλα».

«Είναι μια πάρα πολύ δυνατή ιστορία και πιστεύω ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Το καστ θα απαρτίζεται από 19 βασικούς ρόλους, f3 giorgos arvanitisοι οποίοι, σύμφωνα με το σενάριο, θα εμπλέκονται μεταξύ τους σε παιχνίδια της μοίρας, αλλά και με ερωτικές ιστορίες, που κάποιες φορές θα έχουν καταστροφικές επιπτώσεις» αναφέρει στην «Espresso» o Δημήτρης Αρβανίτης. Ρίχνοντας μια ματιά στο σενάριο, εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι πρόκειται για μια σειρά που έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει επιτυχία.

Πρόκειται για καθημερινό σίριαλ, στο οποίο ο ταλαντούχος δημιουργός πιστεύει πολύ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα εκτυλίσσεται σε Αθήνα και Υδρα. Κεντρική ηρωίδα είναι η Κάτια, η οποία μαθαίνει λίγο προτού πεθάνει η γιαγιά της τον λόγο που καταστράφηκε η οικογένειά της και αυτοκτόνησε ο πατέρας της, γεγονός που βίωσε με τη δίδυμη αδερφή της.

Η εκδίκηση για εκείνη έχει πλέον πρόσωπο και όνομα, και βρίσκεται στην Υδρα. Η κοπέλα ταξιδεύει για το νησί του Αργοσαρωνικού, όπου μαθαίνει ότι η Ευαγγελία Φωκά -την οποία θέλει να εκδικηθεί για τους παραπάνω λόγους- ετοιμάζεται για γάμο. Από τη μια, η Ευαγγελία θα πληρώσει για την επιπολαιότητα του παρελθόντος και, από την άλλη, η Κάτια θα έχει και αυτή τις δικές της απώλειες, αφού θα βγει βαθιά πληγωμένη από τις πράξεις της.

Ενδιαφέρον από δύο κανάλια

«Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ο έρωτας που θα ζήσει στην Υδρα είναι πραγματικός και ποιο είναι πιο ισχυρό: ο έρωτας ή η εκδίκηση;» αναρωτιέται ο Δημήτρης Αρβανίτης. Σε αυτά του τα ερωτήματα θα απαντήσει το κοινό, αφού ήδη η σειρά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον δύο καναλιών. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το προσεχές διάστημα και τότε ο σκηνοθέτης θα είναι σε θέση να μας αποκαλύψει κάποια από τα ονόματα με τα οποία συζητά να αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

f2 13

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο καστ θα βρεθεί ο γιος του Γιώργος Αρβανίτης, με έναν ρόλο που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Αυτό το διάστημα ο νεαρός βρίσκεται στην Αμερική, όπου συνεργάζεται με δύο συγκροτήματα, ενώ στο Λος Αντζελες, όπου δουλεύει, κάνει κι ένα σεμινάριο υποκριτικής, αφού θέλει να έχει σωστές βάσεις και να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης.

Οπως μας ενημερώνει ο Δημήτρης Αρβανίτης, αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές με κάποιο από τα υποψήφια κανάλια που θα φιλοξενήσουν τη σειρά και κλειστεί το καστ, θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ώστε να υπάρξει stock επεισοδίων πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...