Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Νέο αμόρε για τον Τσιμιτσέλη

❱❱ Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μιλά για τον ρόλο της αυστηρής Μίκας, που ερωτεύεται τον Βλάση στο σίριαλ «Ελα στη θέση μου»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εκατό επεισόδια συμπλήρωσε η δημοφιλής σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου», που προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, και το γιόρτασε -μεταξύ άλλων- και με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην υπόθεση, φέρνοντας αέρα ανανέωσης!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, του Βλάση, συναντά αυτήν την περίοδο τη νέα τηλεοπτική αγαπημένη του, την αυστηρή και πειθαρχημένη Μίκα (Ντάνη Γιαννακοπούλου)! Αν και ο έρωτάς τους φαντάζει αταίριαστος, μέσα απ’ αυτόν και οι δύο θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και, όπως όλα δείχνουν, θα βάλει φωτιά στην ήδη ανεβασμένη τηλεθέαση του σίριαλ.

f1 3Η γλυκιά Ντάνη Γιαννακοπούλου, υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» την προηγούμενη χρονιά, μιλά στην «Espresso» για την είσοδό της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha. «Για τη νέα αγάπη του Βλάση πολλές κοπέλες περάσαμε από οντισιόν. Πιστεύω ότι το… διαβατήριό μου για τον ρόλο ήταν οι καλές εντυπώσεις που είχα αφήσει στη σειρά του ΑΝΤ1 και του Λευτέρη Παπαπέτρου “Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…”» μας λέει και συνεχίζει αποκαλύπτοντας περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα της: «Υποδύομαι τη Μίκα, μια κοπέλα που στον επαγγελματικό της στίβο απεχθάνεται τους αργόσχολους και τους αναιδείς. Φαινομενικά με τον Βλάση δεν έχουν καμία σχέση ως χαρακτήρες, αλλά αυτή είναι και η μαγεία του έρωτα. Δύο άνθρωποι τελείως αντίθετοι συναντιούνται μια δεδομένη στιγμή, για να δώσει ο ένας στον άλλον ό,τι δεν έχει».

«Αρπαξα την ευκαιρία»

Οσο για το… παρασκήνιο που προηγήθηκε όταν επιλέχθηκε στην οντισιόν; «Για τον συγκεκριμένο ρόλο αποφάσισα να αφήσω την παιδική σκηνή του Θεάτρου Τέχνης, όπου έπαιζα στην παράσταση “Ρομπέν των Δασών”, και μάλιστα στη μέση της σεζόν. Οι άνθρωποι του θεάτρου, που τους νιώθω σαν οικογένειά μου και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τους στενοχωρήσω, με… απελευθέρωσαν. Βρήκαν αντικαταστάτρια και μου είπαν “άδραξε την ευκαιρία”».

Οταν τη ρωτάμε αν το δέλεαρ ήταν οικονομικό, η Ντάνη είναι αποστομωτική! «Είμαι η γενιά των 583 ευρώ. Δεν έχω μείνει, ωστόσο, ποτέ χωρίς δουλειά. Εχω πάρει μέρος σε πολύ καλές θεατρικές παραγωγές και αυτό με ικανοποιεί. Το άσχημο είναι ότι η γενιά μου έπεσε πάνω στην οικονομική κρίση, όπου δεν γίνονται πολλές τηλεοπτικές σειρές, και αυτό και υποκριτικά μας πάει πίσω αλλά και οικονομικά». Αποτελεί στόχο της η αναγνωρισιμότητα; «Οχι. Δεν κάνω γι’ αυτό θέατρο. Και, για να σας πω και την απόλυτη αλήθεια, δεν την έχω βιώσει κιόλας. Ισως οι θεατρόφιλοι παρακολουθούν την πορεία μου στο θέατρο. Αλλά, αν μέσα από την τηλεόραση έρθει και η δημοφιλία, είμαι σίγουρη ότι δεν θα αλλοτριωθώ ως άνθρωπος. Το πιο σημαντικό για μένα είναι μετά τη δουλειά μου στην τηλεόραση, τα 12ωρα γυρίσματα, την κατάθεση ψυχής στο θέατρο, να με περιμένει ένας άνθρωπος στο σπίτι, μια θερμή αγκαλιά, να συζητήσουμε για ό,τι μας συνέβη την ημέρα μας. Η προσωπική ζωή για μένα είναι πιο σημαντική από την επαγγελματική. Τι νόημα έχει να σε χειροκροτεί το κοινό στο θέατρο και στο σπίτι να είσαι μόνη ή μόνος;» αναρωτιέται.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...