Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Φιλαράκια» αλά ελληνικά!

❱❱ Οι ηθοποιοί που ήδη «έκλεισαν» και εκείνοι που βρίσκονται σε συζητήσεις για τη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζει το EpsilonΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τα τηλεοπτικά σχέδια του Epsilon για την επόμενη σεζόν είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Ενα από αυτά είναι ο «Φωτεινός σηματοδότης» -αν κρατηθεί ο ίδιος τίτλος της πετυχημένης σειράς «Traffic Light»-, που φαίνεται να έχει πάρει το πράσινο φως για να βγει στον αέρα του καναλιού την ερχόμενη σεζόν.
Η εν λόγω σειρά έχει ως κεντρικούς ήρωες τρία ζευγάρια, κάπου στην ηλικία των 30, και στηρίζεται σε ισραηλινή ιδέα, η οποία ανήκει στην Keshet International.

Την ελληνική μεταφορά θα υπογράφει η Κωνσταντίνα Γιαχαλή, η οποία την περασμένη σεζόν είχε αναλάβει τα κείμενα του νεαρού ζευγαριού στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ τη σκηνοθεσία θα έχει ο Βασίλης Κεχαγιάς, ο οποίος είχε κάνει τη σειρά «Μίλα μου βρώμικα».

Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε τον Νίκο Πουρσανίδη, ο οποίος είναι ο πρώτος που έχει συμφωνήσει, ενώ ακούγεται και το όνομα του Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος ύστερα από την «Παρθένα Ζωή» θα συνεχίσει με ακόμη μία σειρά. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί φοιτούσαν μαζί στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και είναι καλοί φίλοι, γεγονός που αναμένεται να κάνει ακόμη πιο εύκολη και διασκεδαστική τη συνεργασία τους. Οσον αφορά τους γυναικείους ρόλους, η Τζένη Θεωνά λέγεται πως έκανε ήδη επαφές με το κανάλι, οπότε αναμένουμε να δούμε αν θα πει το «ναι»!
Οσο για το στόρι των τριών ζευγαριών; Στο πρώτο ο άντρας έχει αναλάβει το μαγαζί του πατέρα του με μαγικά κόλπα και είναι παντρεμένος με μια δημοσιογράφο, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

sdfasd

Ο δεύτερος ήρωας ασχολείται κυρίως με συνδικαλιστικές, κοινωνικές εκδηλώσεις και μοιράζεται τη ζωή του με τη σύντροφό του και τον σκύλο της. Και ο τρίτος είναι ένας αμετανόητος εργένης, ο οποίος αλλάζει τις δουλειές σαν τις… γυναίκες! Επιρρεπής όπως είναι στο γυναικείο φύλο μπλέκει με τις γυναίκες της δουλειάς και στη συνέχεια… αποχωρεί.

Κοινό χαρακτηριστικό των τριών αντρών είναι πως χαίρονται όταν ο ένας δίνει συμβουλές στον άλλον, μόνο που όσα μοιράζονται στηρίζονται στα προσωπικά τους βιώματα και οι λύσεις που προτείνουν είναι ακατάλληλες, έως και κωμικές πολλές φορές.

Αλλαγές

Η σειρά, που θυμίζει λίγο τα λατρεμένα «Φιλαράκια», αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές από το πρωτότυπο σενάριο, κι αυτό για να έρθει πιο κοντά στα ελληνικά δεδομένα. Η εν λόγω παραγωγή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα -αν όλα πάνε καλά- στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, αφού το Epsilon έχει αποφασίσει να επενδύσει πολύ στην ψυχαγωγία και στις ελληνικές σειρές.

Το προσεχές διάστημα θα κλείσει και το υπόλοιπο καστ, ώστε όλα να είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...