«Ντου» με ρακές στο «Σόι σου»

TV GOSSIP

«Ντου» με ρακές στο «Σόι σου»

❱❱ Η «Espresso» εξασφάλισε «κλικ» από τα γυρίσματα της σειράς του Alpha με guest τον Λευτέρη Ελευθερίου

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μετά την ολιγοήμερη... άδεια για την περίοδο των γιορτών, οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς του Alpha «Το σόι σου» επέστρεψαν για νέες περιπέτειες, με νέα επεισόδια! Και, φυσικά, συνεχίζονται στη σειρά και οι guest εμφανίσεις, που δίνουν έξτρα ενδιαφέρον...
Αυτή τη φορά στην επιτυχημένη παρέα προστίθεται ο ταλαντούχος Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος από την ερχόμενη εβδομάδα και για τρία επεισόδια θ’ αναστατώσει τη ζωή της Αλεξάνδρας (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), υποδυόμενος τον Μάνθο.Η «Espresso» παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του Alpha, αλλά και λεπτομέρειες από το επεισόδιο με τίτλο «Ο βαφτιστικός», το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Νίκος Μήτσας και τη σκηνοθεσία ο Σταμάτης Πατρώνης, υπό την επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου.
Ποιος θα το ’λεγε ότι το μωρό που βάφτισε πριν από 35 χρόνια η Αλεξάνδρα, για να βγάλει μια υποχρέωση από τις αποκηρυγμένες διακοπές στα Μάταλα, θα χτυπούσε ξαφνικά την πόρτα της, θέλοντας να τον παντρέψει; Ο Μάνθος είναι ένας παραδοσιακός κτηνοτρόφος Κρητικός, με τα χαρακτηριστικά μαύρα ρούχα, το κεφαλομάντιλο και τις κατσίκες του, και η Αλεξάνδρα γίνεται έξω φρενών όταν ακούει ότι θα έρθει στο σπίτι της. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να είναι, μέχρι που ο Μάνθος τής χτυπάει την πόρτα. Γιατί στη συνέχεια όλα αλλάζουν και νονά και βαφτιστήρι καταλήγουν να πίνουν μαζί ρακές για να «βρέξουν» την κουμπαριά!

Μα τι πονηρό ετοιμάζει πάλι η Αλεξάνδρα; Ή μήπως τελικά αυτή τη φορά τα κίνητρά της είναι αγνά; Η ώρα της αλήθειας δεν θα αργήσει να έρθει και όσοι μείνουν συντονισμένοι στον Alpha θα τη μάθουν.

Ο ηθοποιός θα κάνει την εμφάνισή του στο επεισόδιο της Τρίτης 29 Ιανουαρίου και, όπως προαναφέραμε, θα συμμετάσχει συνολικά σε τρία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι συντελεστές της σειράς αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τον νεοφερμένο ηθοποιό, με αποτέλεσμα το κλίμα στα γυρίσματα να είναι ιδιαίτερα ζεστό! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πολλοί ηθοποιοί θέλουν να κάνουν guest στη σειρά.«Το σόι σου», αν και αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό, καταγράφει μια δυναμική πορεία και στα πέντε χρόνια προβολής του. Πιο αναλυτικά, από την 1η Οκτωβρίου έως και τις 18 του ίδιου μήνα, όταν και σταμάτησαν τα πρωτότυπα επεισόδια λόγω εορτών, ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του στο γενικό σύνολο, με μέσο όρο τηλεθέασης 23,6%, καθώς και στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο τηλεθέασης 23,7%. Τη σειρά παρακολουθούν, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, πάνω από 1.000.000 τηλεθεατές.

Το πιο φανατικό κοινό του σίριαλ είναι οι γυναίκες, στις οποίες το ποσοστό αγγίζει το 29,1%, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στα παιδιά καταγράφει το εντυπωσιακό 24,3%, αποδεικνύοντας ότι είναι μια σειρά που μπορεί να ενώσει όλη την οικογένεια μπροστά από τη μικρή οθόνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ