Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Καβγατζού, ξινή και απόλυτη»

❱❱ Η Ναταλία Μίγδου κάνει τηλεοπτικό comeback ύστερα από 13 χρόνια και μιλάει για τον ρόλο της στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Υστερα από 13 χρόνια αποχής από τη μικρή οθόνη, η Ναταλία Μίγδου κάνει comeback!

Η ηθοποιός, την οποία έχουμε να δούμε τηλεοπτικά από τη σειρά του Alpha «Φύγε εσύ έλα εσύ», συναντά ξανά στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» συναδέλφους, με τους οποίους είχε παίξει την τελευταία φορά στο γυαλί, όπως ο Φάνης Μουρατίδης, η Τζένη Μπότση και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
Την όμορφη ηθοποιό εντοπίσαμε στα Γιάννενα, όπου ζει μόνιμα με τα τρία παιδιά της, που είναι πλέον 14, 10, και 9 ετών. Μάλιστα, ήταν εκείνα που έδωσαν… το πράσινο φως στη μητέρα τους να κατέβει στην Αθήνα και να λάβει μέρος ως guest στη νέα τηλεοπτική δουλειά του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού.

Ταξίδι του μέλιτος

«Οταν δέχτηκα το τηλεφώνημα του Ανδρέα Μορφονιού, ο οποίος μου είπε ότι θέλει να ερμηνεύσω τον ρόλο της Ναταλίας, της πρώην γυναίκας του Κίμωνα Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης), τρελάθηκα από τη χαρά μου. Μου είπε ότι αυτός ο ρόλος θα μου ταιριάζει, γιατί θέλει μια δυναμική γυναίκα να τον υποδυθεί» αναφέρει η Ναταλία στην «Espresso» και συνεχίζει: «Η ηρωίδα μου, λοιπόν, η οποία βρίσκεται για ταξίδι του μέλιτος στο Ντουμπάι με τον νέο σύζυγό της, βλέποντας τον γιο της στις φωτογραφίες στο facebook μόνο και λυπημένο, αποφασίζει να πάει στο χωριό και να τον πάρει πίσω. Με το που φτάνει και βλέπει τον πρώην άνδρα της, με τον οποίο διατηρεί ψυχρές σχέσεις, κάνει τα πάντα για να φύγει ο γιος τους από το πλευρό του. Το θέμα είναι ότι πάνω στην προσπάθειά της αυτή θα τσακωθεί με όλο το χωριό, με τους πάντες, καθώς είναι ξινή και απόλυτη. Ειλικρινά, ο σκηνοθέτης με έχει βάλει να καβγαδίσω με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς και δη με τον Ανδρέα (Γιάννης Μπέζος) που τον λατρεύω ως ηθοποιό και ως άνθρωπο από τη συνεργασία μας στο σίριαλ “Ακρως οικογενειακόν”».

Η Ναταλία Μίγδου είχε συνεργαστεί με τον Ανδρέα Μορφονιό και στη σειρά «Το πιο γλυκό μου ψέμα». «Είχαμε χημεία. Ηξερε ότι όλα αυτά τα χρόνια που απουσίαζα από την τηλεόραση, προτίμησα να αφοσιωθώ στη φροντίδα της κόρης μου και των δύο αγοριών μου ως χωρισμένη μητέρα. Ποτέ μου, όμως, δεν παράτησα την αγάπη μου, το θέατρο, και αφιερώθηκα σε αυτό, αλλά πλέον στην επαρχία, μέσα από παράδοση μαθημάτων σε παιδιά ή και με συμμετοχές μου σε θεατρικές ομάδες. Τώρα τα παιδιά μου μεγάλωσαν, μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν καλύτερα και ήταν αυτά που με έπεισαν να αρχίσω ξανά την επαφή μου με την τηλεόραση και το θέατρο στην Αθήνα. Πλέον, με τον νέο δρόμο Ιωάννινα – Αθήνα είναι μόνο τέσσερις ώρες» μας λέει και σημειώνει ότι η «Φριτέζα» μπορεί να γίνει η αφορμή για να τη θυμηθεί η θεατρική οικογένεια: «Θέλω να τους δώσω να καταλάβουν ότι για εμένα η απόσταση δεν αποτελεί πρόβλημα».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...