Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Θα γίνει του… τελικού!

❱❱ Ανω κάτω οι σταθμοί, καθώς τελειώνουν την ίδια εβδομάδα όλα τα realities και τα talent showsΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ανατροπές σημειώνονται στον προγραμματισμό των καναλιών, καθώς όλα τα φινάλε των realities και των talent shows πέφτουν την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, που διαφημιστικά θεωρείται η πιο δυνατή του χρόνου.

Στόχος είναι να μη συμπέσει κανείς με κανέναν, για να συγκεντρώσουν καθένας ξεχωριστά τη μέγιστη τηλεθέαση. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Σκάι άλλαξε την τελευταία στιγμή τον προγραμματισμό του και μετέθεσε τον τελικό του «Voice» από την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ώστε να αποφύγει τον ανταγωνισμό με το «Greece’s Next Top Model» του Star που έχει επίσης προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

48181069 727531274270754 5411720511640043520 o

Ο τελικός του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» στο κανάλι του Φαλήρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ενώ αυτός του reality επιβίωσης «Nomads» στον ΑΝΤ1 θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου!

Από όλες αυτές τις παραγωγές που οδεύουν για το… γκραντ φινάλε μόνο το reality μόδας του Star έχει να περάσει έναν δύσκολο σκόπελο, που δεν είναι άλλος από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα κάνει έφεση κατά της απόφασης της ανεξάρτητης ραδιοτηλεοπτικής Αρχής για την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ και την αλλαγή της σήμανσης της καταλληλότητας. Ειδικά η δεύτερη «καμπάνα» είναι εκείνη που το νοιάζει περισσότερο! Οπως μας τόνισε βασικό στέλεχος του σταθμού, θα καταθέσουν στο ΕΣΡ αίτηση θεραπείας (σ.σ.: απευθύνεται στη διοικητική Αρχή που εξέδωσε την πράξη με αίτημα την ανάκληση ή την τροποποίησή της).

nomads 2

Αν η αίτηση δεν γίνει δεκτή, τότε θα φτάσουν έως το Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτό που επιθυμεί το Star είναι η σύσταση του ΕΣΡ για αλλαγή προβολής ώρας του «Greece’s Next Top Model» να μην επηρεάσει τον τελικό και τα τελευταία επεισόδια του τρέχοντος κύκλου. Το να μεταφερθεί το reality μόδας από τις 21.00, δηλαδή από την prime time ζώνη, στη μεταμεσονύχτια, θα ήταν διαφημιστικά φοβερά ζημιογόνο για το κανάλι και με κάθε τρόπο θα πρέπει να φρενάρει την εκτέλεση της απόφασης. Για την ιστορία, ο τελικός του «Greece’s Next Top Model» γυρίστηκε στις 24 Νοεμβρίου, αλλά θα προβληθεί -όπως αναφέραμε και νωρίτερα- την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.

genikh

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος είναι μαγνητοσκοπημένο και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα γίνει «ζωντανή» σύνδεση με το στούντιο, για να ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας. Οπως έχει διαρρεύσει, οι τρεις τελευταίες δοκιμασίες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για τις φιναλίστ, με αποκορύφωμα μία από αυτές να κρατήσει μία ολόκληρη εβδομάδα!
Η νικήτρια του reality θα κερδίσει 50.000 ευρώ, θα γίνει το πρόσωπο γνωστής, ελληνικής εταιρίας καλλυντικών και θα υπογράψει συμβόλαιο με το γερμανικό πρακτορείο Place Models. Σύμφωνα με τα spoilers, στην τελική τετράδα έχουν φτάσει η Εβελίνα Σκίτσκο, η Μαριάννα Παινέση, η Αννα Αμανατίδου και η Ειρήνη Καζαριάν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...