Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Ντου» από Σαββίδη

❱❱ «Δεν υπάρχει Epsilon, υπάρχει Οpen!» το μήνυμα του Ιβάν στην αιφνίδια επίσκεψή του στον τηλεοπτικό σταθμόΗρθε πιο γρήγορα από τη Ρωσία και έδωσε τη γραμμή σε διοίκηση και εργαζομένους: «Δεν υπάρχει Epsilon, υπάρχει Οpen!»

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού του μία εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς -όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου- πρόκειται να έρθει και πάλι τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου για τον αγιασμό των κτιρίων και τα επίσημα εγκαίνια του Open… Ο ομογενής επιχειρηματίας, λοιπόν, επισκέφθηκε τον τηλεοπτικό σταθμό εκτάκτως προχθές στις 2 το μεσημέρι και έφυγε στις 10 το βράδυ, μετά τις τελευταίες αναφορές στον Τύπο (και ειδικά στην «Espresso» ) που τον ήθελαν δυσαρεστημένο από τη γενική τηλεθέαση του καναλιού, που δεν λέει να… ξεκολλήσει από τα μονοψήφια νούμερα, αλλά και από επιλογές που έγιναν σε παρουσιαστές και παραγωγές στην ενημέρωση από τη διοίκηση. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του Open ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή για την επίσκεψη του καναλάρχη με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν. Στη συνάντηση που έγινε με τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού της Παιανίας Κική Σιλβεστριάδου, Τζώνη Καλημέρη, Αλκηστη Μαραγκουδάκη και Δημήτρη Μιχαλέλη, ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε ότι χαίρουν της εμπιστοσύνης του και ότι αυτό που επιθυμεί από εκείνους είναι να χτίσουν ένα κανάλι από την αρχή, το οποίο θα γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές. Οπως είπε, έχει παρατηρήσει κάποιους λανθασμένους σχεδιασμούς στο πρόγραμμα, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν τον νοιάζει η θεαματικότητα και ανέφερε ότι με την τηλεθέαση θα ασχοληθεί εν ευθέτω χρόνο. Να σημειωθεί ότι από τη συνάντηση των στελεχών με τον Ιβάν απουσίαζε η Ελλη Στάη, στην οποία ο τελευταίος δεν αναφέρθηκε καν. Αυτό που έκανε σαφές είναι ότι δεν παρεμβαίνει στο γενικότερο πρόγραμμα του σταθμού -ενημερωτικό ή ψυχαγωγικό-, αλλά ότι επιθυμεί αντικειμενικότητα και πλουραλισμό, ενώ τους υπενθύμισε ότι θα είναι εντάξει με τις οικονομικές υποχρεώσεις του και τους μισθούς όλων των εργαζομένων.

Στον λόγο του ο ιδιοκτήτης του ομίλου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο αθλητικό πρόγραμμα και είπε ότι έμβλημα του σταθμού είναι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Ακόμη, έκανε γνωστό ότι το τρίπτυχο του Open θέλει να είναι η αγάπη για την πατρίδα, την Ορθοδοξία αλλά και τον Πόντο, ενώ χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρεμβαίνει σε… κομμώσεις παρουσιαστών αλλά και στην γκαρνταρόμπα τους ψευδή και ότι απλώς του φτιάχνουν τη διάθεση! Μάλιστα, αρκετές φορές ανέφερε ότι γελάει με αυτά, καθώς δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...