Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

«Τσάρος» Κοκλώνης

❱❱ Σήμερα στις 20.00 στο Open μαζί με τους Μπρούνο Τσιρίλο και Ελενα Ασημακοπούλου ανακαλύπτει τα μυστικά της Αγίας ΠετρούποληςΑκόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του «Celebrity Travel» έρχεται σήμερα στις 20.00 στη μικρή μας οθόνη, για να μας ταξιδέψει αυτή τη φορά στην ατμοσφαιρική Αγία Πετρούπολη!

Παλάτια και μνημειώδεις καθεδρικοί ναοί, χρυσός και ανεκτίμητα έργα τέχνης, ιστορίες αγάπης και πάθους περασμένων αιώνων μπλέκουν αρμονικά με το ταραχώδες love story των καλεσμένων του Νίκου Κοκλώνη -που δεν είναι άλλοι από τους Ελενα Ασημακοπούλου και Μπρούνο Τσιρίλο- έτσι όπως το διηγούνται οι ίδιοι, σε μια συνέντευξη από καρδιάς, χωρίς κρυμμένα μυστικά και απαγορευμένες ερωτήσεις, αλλά και με πολύ χιούμορ!

Η περιήγησή τους αρχίζει από το επιβλητικό φρούριο Πέτρου και Παύλου, στη δεξιά πλευρά του ποταμού Νέβα, με τον ομώνυμο ναό, ο οποίος φιλοξενεί τους τάφους όλων των τσάρων της δυναστείας των Ρομανόφ.

Η συνέχεια στην πόλη ανοιχτό μουσείο βρίσκει τον οικοδεσπότη της εκπομπής του Open και το αγαπημένο ζευγάρι στην ιστορική παλιά λεωφόρο Nevsky, όπου μια σειρά εντυπωσιακών κτιρίων και τοποσήμων της πόλης από τον 18ο αιώνα εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο… ψαγμένο ταξιδιώτη!

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Τον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Καζάν, το βιβλιοπωλείο-καφέ ακριβώς απέναντι, που χτίστηκε ως ουρανοξύστης της εταιρίας Singer το 1903, ή το Καφέ των Λογοτεχνών με τα πορτρέτα σημαντικών Ρώσων συγγραφέων που υπήρξαν θαμώνες του, καθώς και το κέρινο ομοίωμα του σπουδαίου Ρώσου ποιητή Πούσκιν, που έφυγε από εδώ για μια μονομαχία που του κόστισε τη ζωή; 

Τα βήματα του πολυταξιδεμένου παρουσιαστή και της όμορφης παρέας του τους φέρνουν στο μέρος που κανείς επισκέπτης της Αγίας Πετρούπολης δεν μπορεί να προσπεράσει… Φυσικά, μιλάμε για το Μουσείο Ερμιτάζ, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου, το οποίο στεγάζεται στα παλιά Χειμερινά Ανάκτορα και σε άλλα πέντε κτίρια, έχει 3.000.000 εκθέματα και λένε ότι, για να τα δεις όλα, χρειάζεσαι εννιά χρόνια!

Επιβλητικό ανάκτορο

Στη συνέχεια η όμορφη παρέα πετάγεται μέχρι το Τσαρσκόγε Σελό, 25 χλμ. μακριά από την Αγία Πετρούπολη, για να επισκεφτεί το επιβλητικό ανάκτορο της Μεγάλης Αικατερίνης, αλλά και το εντυπωσιακό Πέτερχοφ, με τα 150 σιντριβάνια και τους περίτεχνους κήπους!

f2 14

Υστερα από όλα αυτά, ο τζέντλεμαν οικοδεσπότης πηγαίνει τους καλεσμένους του για φαγητό, όπου δοκιμάζουν σπεσιαλιτέ της ρωσικής και της γεωργιανής κουζίνας, συνοδεία πάντα βότκας, ενώ και από αυτή την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει και το απολαυστικό challenge time, στο οποίο η Ελενα και ο Μπρούνο ξεπερνούν πραγματικά τον εαυτό τους ισορροπώντας στον πάγο, για καλό σκοπό!

f3 10

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...