Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Γυναίκα χωρίς όνομα» αλλά με ευαισθησίες

❱❱ Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 παίζουν παραμονή Χριστουγέννων στο «Celebrity Rouk Zouk» για να στηρίξουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης απογευματινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» αφήνουν για λίγο το πλατό και τα πολύωρα γυρίσματα και, παρά την κούραση της ημέρας, διασκεδάζουν παίζοντας «Rouk Zouk».

Η Ζέτα Μακρυπούλια την παραμονή των Χριστουγέννων αλλάζει ώρα και γίνεται εορταστική! Ετσι, στις 20.45, υποδέχεται στο χριστουγεννιάτικο πλατό του «Celebrity Rouk Zouk» τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης, καθημερινής δραματικής σειράς του σταθμού για να ενισχύσουν και να στηρίξουν, παίζοντας, τα Παιδικά Χωριά SOS.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Παναγιώτης Νάτσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι η ομάδα «Γυναίκα με όνομα» και η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Σοφία Πριόβολου, ο Κώστας Καζανάς και ο Γιάννης Αθητάκης είναι η ομάδα «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Κοινή προσπάθεια

Και μπορεί στο σίριαλ να γίνονται διάφορα μεταξύ τους, όμως οι ηθοποιοί μόνο ανταγωνιστικά δεν είδαν τη συμμετοχή τους στο τηλεπαιχνίδι. Στόχος και των δύο ομάδων ήταν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους και να ενισχύσουν την κοινή προσπάθειά του ΑΝΤ1 να προσφέρει για έναν ολόκληρο χρόνο την εξ ολοκλήρου διατροφή όλων των παιδιών και, ταυτόχρονα, τη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο Γιάννης Αθητάκης, ένας εκ των παικτών, μας έβαλε στα… παρασκήνια του εορταστικού επεισοδίου! «Περάσαμε καταπληκτικά στο γύρισμα. Ειλικρινά δεν μας ένοιαζε το αποτέλεσμα, αλλά ο σημαντικός σκοπός για τον οποίο παίζαμε και είναι τα Παιδικά Χωριά SOS» αναφέρει ο ηθοποιός και συμπληρώνει: «Πήγα στο γύρισμα και ένιωθα σαν να παίζω με φίλους μου επιτραπέζιο ή παντομίμα στο σπίτι… Με χαρά και καλή διάθεση, δηλαδή. Γελάσαμε αρκετά, γιατί, ενώ ήταν λέξεις που μπορούσαμε να τις εξηγήσουμε στο πλατό, γίνονταν διάφορα που προκαλούσαν γέλιο.

Ειδικά όταν προσπαθούσαμε να βρούμε τον τίτλο μιας ταινίας, η ταλαντούχα κατά τα άλλα Σοφία Πριόβολου έκανε διάφορα για να μας βοηθήσει, αλλά δεν γινόταν να πάει το μυαλό μας στην ταινία που μας περιέγραφε. Δύσκολα, όμως, τα βρήκαμε και με τη λέξη “νοικοκυρά”». Οσο για τους αντιπάλους του; «Οταν είδα όλη την αντίπαλη ομάδα, με τη Μαριάννα Τουμασάτου στη σύνθεση, είπα από μέσα μου “ωχ”, αλλά τελικά, όπως αποδείχτηκε, και αυτή η ομάδα έκανε τα λάθη της, μια και ανάμεσα στις λέξεις που τους δυσκόλεψε ήταν και η λέξη “προορισμοί” και στην προσπάθεια να την περιγράψουν, προκλήθηκαν πολλά αστεία».

Φυσικά, ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μη δώσει τα συγχαρητήρια στον ΑΝΤ1 για την πρωτοβουλία που πήρε να χαρίσει χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες.

Επίσης, μιλά και για τη σειρά στην οποία συμμετέχει και έχει αγαπηθεί όσο λίγες τη φετινή σεζόν. «Νιώθω απίστευτα τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την παραγωγή και με δύο σκηνοθέτες οι οποίοι με πολλή αγάπη με βοήθησαν να λυθώ, γιατί στην αρχή ήμουν πολύ μαγκωμένος».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...