Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ρεβεγιόν και ποδαρικό με χορό και τραγούδι

❱❱ Τα κανάλια αποχαιρετούν το 2018 και καλωσορίζουν με πολύ κέφι το 2019Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 

«Πάει ο παλιός ο χρόνος…» θα μας τραγουδήσουν η ιδιωτική και η δημόσια τηλεόραση απόψε και αύριο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με ειδικά εορταστικά προγράμματα που θα έχουν πολύ τραγούδι και χορό.

Απόψε στις 23.55 τα δύο κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης θα συνδεθούν απευθείας με το Εορταστικό Πρόγραμμα Πρωτοχρονιάς του Δήμου Αθηναίων στο Θησείο, το οποίο θα διαρκέσει έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Οικοδεσπότης θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ τα τελευταία λεπτά του 2018 θα μας συνοδεύσει με τη φωνή της η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη σε ένα ξεχωριστό δρώμενο. Το 2019 θα υποδεχθούν με ήχους και τραγούδια τους η Κατερίνα Κούκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης. 

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 11.00, θα μεταδοθεί η δοξολογία από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, ενώ στις 12.15 ο διεθνούς φήμης μαέστρος Κρίστιαν Τίλεμαν θα διευθύνει την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιένης για το 2019, που θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση.

Με ερωτικές μελωδίες

Με τίτλο «Πρωτοχρονιάτικο ρομάντζο», η ΕΡΤ3 και ο Κωστής Ζαφειράκης, σήμερα στις 22.30, μας προσκαλούν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τα πιο ωραία ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών. Καλεσμένοι, οι Ζωή Παπαδοπούλου, Φώτης Θεοδωρίδης, Μαίρη Δούτση, Ραχήλ Τσελεπίδου, Stringless.

Στον Alpha, λίγο πριν ο καινούργιος χρόνος μάς «χτυπήσει» την πόρτα, ο Χρήστος Φερεντίνος μάς καλωσορίζει σε ένα πρωτοχρονιάτικο «Deal» στις 21.50. Στο πλατό επιστρέφουν παίκτες από όλες τις σεζόν που δεν έχουν κερδίσει κάποιο χρηματικό ποσό ή έχουν αποσπάσει πολύ μικρά ποσά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, για να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους. Τη σκυτάλη παίρνουν στις 23.00 οι ήρωες του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». 

Η Κατερίνα Στανίση και ο Χρήστος Χολίδης θα μας κρατήσουν συντροφιά σε ένα εορταστικό επεισόδιο της σειράς, που θα μείνει αξέχαστο! Ακολουθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την περιοδεία «Love tour».

Σήμερα, μετά τις 10.00, η Φαίη Σκορδά καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο πρωτοχρονιάτικο πλατό του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, όπου θα τραγουδήσει ο Σταμάτης Κραουνάκης με το συγκρότημα Σπείρα – Σπείρα. Η Μαρία Μπεκατώρου σήμερα και αύριο υποδέχεται στις 20.45 στο εορταστικό «Still Standing Special» τους πρωταγωνιστές των θεατρικών παραστάσεων «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» και «Μαριχουάνα Stop!», αλλά και τους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» και «Γυναίκα χωρίς όνομα», προκειμένου να ενισχύσουν και να στηρίξουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Στο Star θα κάνουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη 01.45, με ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα με τους Πάνο Κιάμο και Νίκο Κουρκούλη.

Ο Σκάι υποδέχεται τον νέο χρόνο με την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στις 22.00. Εκπληξη της βραδιάς, οι δυο γενιές που ανταμώνουν καλλιτεχνικά, καθώς ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Κώστας Χατζής συμπράττουν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε διαχρονικά τραγούδια εν αναμονή του καινούργιου χρόνου.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....