Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Κατσαρόλες, realities, «Αρβύλα» και ελληνοτουρκικός «πόλεμος»

❱❱ Τα «φρέσκα» προγράμματα που έρχονται στα κανάλια με την είσοδο της νέας χρονιάςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο νέος χρόνος φέρνει νέα τηλεοπτικά προγράμματα! Η «Espresso» συγκέντρωσε ό,τι πιο «φρέσκο» θα δούμε το 2019 και σας το παρουσιάζει…

Το σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, επιστρέφει στην οθόνη στις 20 Ιανουαρίου, ενώ από τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου -κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.00- το κανάλι θα φιλοξενήσει και την κωμική σειρά «Μην ψαρώνεις», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Μαρία Λεκάκη, Θοδωρής Αθερίδης, Φαίδρα Δρούκα, Τάσος Παλαντζίδης κ.ά. Από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου αρχίζει στο κανάλι και η εκπομπή μαγειρικής «Κάτι ψήνεται», καθημερινά στις 16.00.

«Κρατάς μυστικό;» θα αναρωτηθεί η Μαρία Καβογιάννη για λογαριασμό του Alpha. Πρόκειται για μια κωμική σειρά, στην οποία θα δούμε και τους ηθοποιούς Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα και Κωνσταντίνο Ασπιώτη, η οποία έρχεται οσονούπω στο κανάλι της Κάντζας.

Τρεις χιλιάδες αιτήσεις δέχθηκε το Star για τον διαγωνισμό μαγειρικής «ΜasterChef», που… ακονίζει τα μαχαίρια του για τις αρχές Γενάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης έχουν ενθουσιαστεί με τα βιογραφικά των υποψηφίων.

Στο Open γίνονται πυρετωδώς τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής και μαγειρικής εκπομπής «My Greece», την οποία θα δούμε στα τέλη Ιανουαρίου, με τη Δέσποινα Βανδή και τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί σε 20 επεισόδια και έχει ως στόχο να πωληθεί και σε κανάλια του εξωτερικού. Την τραγουδίστρια θα τη δούμε και στο «X-Factor». Την ίδια χρονική περίοδο, δηλαδή στα τέλη του Ιανουαρίου, θα προβληθεί και η ταξιδιωτική εκπομπή «Passenger» με τον πρώην «survivor» Μάριο Πρίαμο, αλλά και το reality «Revenge body».

Νυχτερινός Γεωργαντάς

Στον Σκάι με την είσοδο του 2019 είχαμε την επιστροφή του «Power of love» με τη Μαρία Μπακοδήμου. Ομως αναμένονται ακόμη πολλά, όπως το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία», με παρουσιαστές τους Σάκη Τανιμανίδη και Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά και η late night εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After dark». Οι φίλοι των τουρκικών σειρών θα παρακολουθήσουν σύντομα το hit «Η κόρη μου», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μπερέν Γκιοκγιλντίζ (από το σίριαλ «Anne»), ενώ τον Φεβρουάριο έρχεται ο Αντώνης Κανάκης με τα «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει το επόμενο βήμα του στο κανάλι, που θα είναι μια εκπομπή με τα πιο σπουδαία πρόσωπα της σύγχρονης Ελλάδας.

Στην ΕΡΤ1 θα δούμε τον νέο κύκλο της βρετανικής σειράς του ΙΤV «The Durrells», με τον δικό μας Αλέξη Γεωργούλη, ενώ άμεσα προγραμματίζεται και η πρεμιέρα της σειράς «Εξι νύχτες στην Ακρόπολη», με τους Στεφανία Γουλιώτη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργη Κοντοπόδη. Στην ΕΡΤ2 θα προβληθεί η σειρά «Η ζωή εν τάφω», που γυρίζεται στη Μυτιλήνη και βασίζεται στο βιβλίο του Στρατή Μυριβήλη. Ο ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης θα περπατήσει στα χνάρια της προσωπικότητας του λογοτέχνη. H EΡΤ επενδύει γενικότερα στη μυθοπλασία. Ετσι, θα δούμε «Το πέταγμα του κύκνου», που φέρει την υπογραφή του Νίκου Τζίμα. Πρόκειται για τα αμέτρητα φιλμ που είχε χρησιμοποιήσει στην ομώνυμη ταινία, τα οποία κόπηκαν στο μοντάζ και τώρα θα γίνουν μίνι σειρά!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...