Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Γην και ύδωρ στον Λαζόπουλο για διπλό ρόλο στο Open!

❱❱ Ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός από το «Αλ Τσαντίρι», θέλει τον Λάκη και ως σύμβουλο προγράμματος

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Σε πόσους ρόλους θα δούμε τον Λάκη Λαζόπουλο το 2019 στο Open; Γην και ύδωρ δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη στον δημοφιλή δημιουργό για να επιστρέψει στη μικρή οθόνη από τα τέλη Φεβρουαρίου, όχι μόνο με το «Αλ Τσαντίρι» του αλλά και ως σύμβουλος προγράμματος, θέση που κατείχε και στον Alpha και από την οποία έδωσε πολλές ιδέες για ωραία προγράμματα.

Μπορεί ο Λάκης να απουσίαζε οικειοθελώς από τα τηλεοπτικά δρώμενα, παρά τις τηλεοπτικές προτάσεις που του είχαν γίνει, αλλά πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της επανόδου του, όπως τόνισε πρόσφατα και με σχετική δήλωσή του στην «Espresso». Η πρόταση του Open για την επιστροφή του στο γυαλί τον ερχόμενο μήνα με το επιτυχημένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» κάθε Τρίτη στις 21.00 και με τρίωρη διάρκεια, και με μια κωμική σειρά με τίτλο «Θεέ μου, τι σου κάναμε», θα μοιράσει ξανά την τηλεοπτική… τράπουλα!

Οπως πληροφορηθήκαμε από το στενό περιβάλλον του δημιουργού, θα μεταφέρει στο γυαλί τη γαλλική κινηματογραφική κωμωδία παραγωγής 2014, σκηνοθεσίας Φιλίπ ντε Σοβερόν, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σύμφωνα με το σενάριο, δύο τυπικοί καθολικοί Γάλλοι αστοί, οι Βερνέιγ, προσπαθούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι έχουν για γαμπρούς έναν Εβραίο, έναν Αραβα και έναν Κινέζο. Οταν η τέταρτη κόρη τους τούς ανακοινώνει ότι πρόκειται και αυτή να παντρευτεί, δεν είναι καθόλου προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα ακολουθήσει, καθώς ο μέλλων σύζυγός της είναι μεν καθολικός, αλλά μαύρος από την Ακτή Ελεφαντοστού. Να σημειωθεί ότι το εξαιρετικό γαλλικό φιλμ με το υπέροχο χιούμορ είχε μεταφερθεί από τον Λάκη Λαζόπουλο -με τον ίδιο τίτλο- στο θέατρο τη σεζόν 2015-2016.

Οι συντελεστές

Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να ζωντανέψει και τηλεοπτικά, με τον Λάκη στον ρόλο του πατέρα που παντρεύει τις κόρες του με αλλόθρησκους. Λέγεται ότι η Μαρία Καβογιάννη (συμπρωταγωνίστριά του στη συγκεκριμένη παράσταση) και οι άλλοι συντελεστές είναι ανοιχτοί σε μια πιθανή συνεργασία για τη μεταφορά του σε ένα σίριαλ 12 επεισοδίων για λογαριασμό του Open. Πληροφορίες θέλουν παράλληλα με το «Τσαντίρι» και το «Θεέ μου, τι σου κάναμε» ο Λάκης να συζητά με τη διοίκηση του Open για τη μεταφορά στο γυαλί -με μορφή σειράς- της σπουδαίας ταινίας «Η κάλπικη λίρα» του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ως σύμβουλος προγράμματος ο Λαζόπουλος μπορεί να δώσει πολλά στο κανάλι. Κατά καιρούς έχει κάνει λόγο για μια παραγωγή που θα αφορά την ιστορία του ελληνικού έθνους με την αρωγή νέων ηθοποιών. Επίσης, έχει αναφερθεί στη δημιουργία μιας νυχτερινής ζώνης κωμωδίας! Το σίγουρο είναι ότι ο δημιουργός συζητά με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οpen Τζώνη Καλημέρη για πολλά πράγματα. Αλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες και πάντα έχουν στόχο τη δημιουργία ποιοτικής και καλής τηλεόρασης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...