Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Πανούργα και sexy ιχθυοπώλισσα

❱❱ Η Φαίδρα Δρούκα μιλά για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Υστερα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» (κάθε Τετάρτη στις 21.45) μπορεί πλέον έως και ψάρια να πουλήσει σε οποιαδήποτε ιχθυαγορά της Ελλάδας!

Με καθημερινά, πολύ πρωινά ξυπνήματα για γύρισμα στην ιχθυαγορά της Καλλιθέας, αλλά και στο λιμανάκι στο Κερατσίνι, η Φαίδρα Δρούκα έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου της ως ιχθυοπώλισσα που έχει μάτια μόνο για τον συνάδελφό της ιχθυέμπορα Μανώλη (Θοδωρής Αθερίδης).

Η ηθοποιός, που πάντα δοκιμάζεται σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς ρόλους («Υπέροχα πλάσματα», «Οι συμμαθητές»), έρχεται αυτήν τη φορά να μας αποδείξει το αστείρευτο ταλέντο της, υποδυόμενη μια ηρωίδα που είναι κόντρα στη δική της ιδιοσυγκρασία, αλλά τόσο γνώριμη στην ελληνική κοινωνία, αυτήν της καπάτσας, λαϊκής γυναίκας. Η ίδια, μιλώντας στην «Espresso», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, την ανέλπιστη υποδοχή που είχε η σειρά από το κοινό, καθώς 1.200.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν στις οθόνες τους στα πρώτα επεισόδια για να την παρακολουθήσουν.

f2 tel 2664

«Νομίζω ότι αυτή η σειρά είναι κάτι πολύ παραπάνω από καλή μυθοπλασία, από ένα καλό σενάριο, καλή σκηνοθεσία και καστ. Είναι μια σειρά με τέτοιες προδιαγραφές στη φωτογραφία που σου θυμίζει κινηματογράφο. Το κοινό εκτίμησε τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, γιατί τον τελευταίο καιρό τα κανάλια τού… σέρβιραν να “φάει” ό,τι να ‘ναι. Είναι πολύ διαφορετικό να γυρνάς ένα σίριαλ σε ψεύτικα ντουβάρια και πολύ διαφορετικό τα πλάνα σου να είναι δίπλα στη θάλασσα» μας λέει η γνωστή ηθοποιός και συνεχίζει: «Αυτή η τηλεοπτική δουλειά, παρόλο που γίνεται μέσα στην οικονομική κρίση, μου θυμίζει δουλειές που κάναμε προ κρίσης. Τα πλάνα που γυρίζουμε στους δρόμους με πάνε πίσω στις ωραίες σκηνές που γυρίζαμε μέσα στην Αθήνα με την παραγωγή “Υπέροχα πλάσματα”. Μια σειρά που με σημάδεψε». Στην προσπάθειά της να μας βάλει στο κλίμα των γυρισμάτων, αποκαλύπτει λεπτομέρειες που προκαλούν… ρίγη. «Ολα τα γυρίσματα γίνονται μέσα στο κρύο. Ουσιαστικά ξεκινήσαμε γυρίσματα μέσα στον χιονιά, με εμένα να φοράω ό,τι πιο προκλητικό και ελαφρύ. Σε με ανοιχτή ιχθυαγορά, το πρωί, με ελαφρύ ντύσιμο, τα είδα όλα (γέλια), αλλά μέσα μου ένιωθα μεγάλη χαρά και έδινα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Κι αυτό γιατί έβλεπα ένα συνεργείο να δουλεύει πολιτισμένα, με γαλήνη, χωρίς υστερία, που δεν σου βγάζει την ψυχή αλλά σε τραβά προς τα πάνω σε μια δημιουργική δουλειά. Μόνο αυτό φτάνει για να ξεχάσεις την κάθε ταλαιπωρία» τονίζει.

Στη λαϊκή

Η Φαίδρα μάς μιλά και για την ηρωίδα της, για την οποία έχει μόνο καλά να πει. «Μου αρέσει, γιατί αυτόν τον τύπο της γυναίκας τον βλέπω από τα κομμωτήρια έως τα σούπερ μάρκετ και τη λαχαναγορά. Εχω εικόνες από αυτές τις γυναίκες στη λαϊκή που ψωνίζω. Η Στέλλα είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται τη δουλειά, που δεν αφήνει τη σέξι εικόνα της, αλλά ταυτόχρονα είναι και συναισθηματική», ενώ αποκαλύπτει ότι στα επόμενα επεισόδια θα προσπαθήσει άλλοτε με χειριστικό και άλλοτε με κουτοπόνηρο τρόπο να απομακρύνει τον Μανώλη από τη Σάντυ (Μαρία Λεκάκη).

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...