Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Χαμός στο Open για το βίντεο του Τσίπρα με την… «πολιτεύτρια» του ΣΥΡΙΖΑ Ελλη Στάη

❱❱ Διέρρευσαν στους «Ράδιο Αρβύλα» οι εκτός αέρα διάλογοι Τσίπρα – Στάη 
❱❱ Ερευνα στο Open για να βρεθεί αυτός που έδωσε το υλικό

Χαμός στο Open από τη διαρροή της «εκτός αέρα» συνομιλίας της Ελλης Στάη με τον Αλέξη Τσίπρα στους «Ράδιο Αρβύλα»!

Ενα ντοκουμέντο με όσα ειπώθηκαν μεταξύ του πρωθυπουργού και της δημοσιογράφου, όταν δεν ήταν στον αέρα του δελτίου ειδήσεων, αποκάλυψε στην εκπομπή της Δευτέρας η θεσσαλονικιώτικη παρέα, γεγονός που οδήγησε σε έρευνα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη το επόμενο πρωί. Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Οpen στις 9 Ιανουαρίου, όπου έδωσε συνέντευξη στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Το απόσπασμα, που σε άλλα σημεία είναι απλά ήχος και σε άλλα συνοδεύεται και από εικόνα, αρχίζει με τον πρωθυπουργό να ρωτά τη δημοσιογράφο «καλά;» κι εκείνη να του επισημαίνει: «Ηρθες πολύ έγκαιρα». Ακολουθεί ένας διάλογος για να… σπάσει ο πάγος: «Τα χέρια σου είναι παγωμένα» αναφέρει ο Τσίπρας, με τη Στάη να το επιβεβαιώνει: «Τα χέρια μου είναι παγωμένα… Μπορεί να κρυώσεις κι εσύ εδώ μέσα».

Οι επόμενες ατάκες αφορούν τα μικρόφωνα του πρωθυπουργού και ποιος θα κάνει τη συνεννόηση με την οικοδέσποινα του δελτίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Δεν μπορώ να κάτσω πίσω, έχω τα…» ακούγεται να λέει εκείνος. «Κι όταν λέω αέρα, εννοώ ότι παίζει αέρας και όχι εμένα» αναφέρει εκείνη. «Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα» προσθέτει ο πρωθυπουργός. «Στο βαν αποφασίστε ποιος θα μου μιλάει… Φοβάμαι για τα συστήματα. Φύγετε λίγο από μπροστά εκεί…» συνεχίζει η Στάη και το επόμενο πλάνο δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα με την παρουσιάστρια να τον ενημερώνει ποιο θα είναι το πλάνο του. «Κύριε πρόεδρε, το πλάνο είναι αυτό εδώ». «Α! Καλό φαίνεται» αποκρίνεται εκείνος.

«Να πολιτευτούμε και μαζί»

Το βίντεο τελειώνει με τον Τσίπρα να εκθειάζει την ομορφιά της δημοσιογράφου και τη Στάη να κάνει δήλωση-έκπληξη! «Είναι εκτυφλωτική η Ελλη, ρε παιδί μου…» λέει ο πρωθυπουργός. «Στο τέλος θα έπρεπε να πολιτευτούμε και μαζί, αλλά δεν μου το έχει προτείνει ακόμα» λέει η παρουσιάστρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το πρωί έχει αρχίσει έρευνα στο Open, προκειμένου να εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που άφησαν να διαρρεύσει το επίμαχο ηχητικό και οπτικό υλικό με τη συζήτηση του πρωθυπουργού και της Ελλης Στάη που έγινε εκτός αέρα, στο διάλειμμα του δελτίου ειδήσεων. Οπως λένε, το υλικό μπορεί να έχει διαρρεύσει και από το master της ΕΡΤ, όπου το υλικό είχε δοθεί αμοντάριστο, αλλά και από το ΑΠΕ, όπου δόθηκε αργότερα μονταρισμένο, ωστόσο όσοι γνωρίζουν από τηλεόραση πιστεύουν ότι η ευθύνη βαραίνει κάποιον από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Πηγές από το Open, πάντως, αναφέρουν ότι δεν προτίθενται να κινηθούν δικαστικά κατά του Σκάι ή της παραγωγής του «Ράδιο Αρβύλα». Θα το κάνουν μόνο αν εντοπίσουν ότι κάποιος υπέκλεψε κακόβουλα το υλικό.

ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ

Η… διαρροή με τα μάτια της Ελλης! Η παρουσιάστρια επιστράτευσε το χιούμορ αλλά και τη δηκτική πένα της για να απαντήσει μέσω του site της The Toc, σχετικά με τη διαρροή της συνομιλίας της «εκτός αέρα» με τον πρωθυπουργό, στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». «Ωραία! Γελάσαμε όλοι, μάλλον κουτσομπολέψαμε, με τη διαρροή-υποκλοπή… Ολα καλά λοιπόν; Οχι ακριβώς» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στο μακροσκελές κείμενό της και εξήγησε το γιατί: «Υπάρχουν και δυο θέματα που είναι εκτός δικαιοδοσίας του χιούμορ. Το ένα αφορά το Open, και οποιοδήποτε κανάλι, που πρέπει να διαφυλάσσει το τηλεοπτικό του προϊόν και τα δικαιώματά του σε αυτό, και να εντοπίσει τους υφαρπάζοντες. Και το άλλο, αφορά τους αγαπητούς “Αρβύλες” και το κανάλι τους, που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής (υποκλαπείσα διαρροή, αν προτιμάτε) της δουλειάς των άλλων. Γιατί άλλο είναι να χρησιμοποιείς δημόσια εκπεμπόμενο ή γενικώς δημόσια εκτιθέμενο προϊόν και άλλο να χρησιμοποιείς υποκλαπέν με κάποιο τρόπο προϊόν, χωρίς άδεια. Γιατί αν στο Open θεωρούσαμε ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα παρασκήνια των τηλεοπτικών μας εκπομπών, έχουμε δικό μας τρόπο να το κάνουμε καλύτερα. Γιατί να μην το δίναμε, ας πούμε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει χιούμορ για όλους εμάς μαζί!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...