Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Με φώναζαν Τόνι Σφήνο για μία εβδομάδα»!

❱❱ Η Ελένη Φιλίνη μιλάει στην «Espresso» για τις μεταμορφώσεις της στο «Your Face Sounds Familiar»

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Είναι μία από τις εκπλήξεις του φετινού «Your Face Sounds Familiar»! Η Ελένη Φιλίνη, ηθοποιός και τραγουδίστρια, που δεν χρειάζεται συστάσεις, μιλάει στην «Espresso» για την εμπειρία της συμμετοχής της στη φετινή παραγωγή του show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1.
«Είναι μοναδική, εξαιρετική εμπειρία» μας λέει και συμπληρώνει: «Μιλάμε για μια τεράστια παραγωγή, κάτι που φαίνεται και από το στούντιο. Μιλάμε για ένα μεγάλο επιτελείο που δουλεύει από πίσω, το οποίο αποτελείται από άρτιο τεχνικό προσωπικό. Σου δίνεται η αίσθηση ότι συμμετέχεις σε παραγωγή του εξωτερικού».

Στη συνέχεια η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εξηγεί πώς αποφάσισε να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. «Οταν μου έγινε η πρόταση και πήγα να συζητήσω με την παραγωγή, νόμιζα ότι ήταν για την κριτική επιτροπή. Γνώριζα ότι στο σόου παίρνουν μέρος νέα παιδιά… Οταν μου είπαν “θέλουμε να συμμετάσχεις”, το σκέφτηκα και είπα “ας το δοκιμάσω, μπορεί να έχουν δίκιο” και δεν το μετάνιωσα. Περνάω τέλεια. Δημιουργώ και αυτό μού αρέσει πολύ» αναφέρει.

f2 filinh 1

Τη ρωτάμε αν, πράγματι, αυτή η προσπάθεια που γίνεται από όλους κι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα δεν εμπεριέχει ανταγωνισμό… «Εγώ δεν μπήκα μέσα με καμιά προοπτική, γιατί τόσα χρόνια έχω κάνει τον κύκλο μου στον χώρο και δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Το έκανα για την εμπειρία, για να περάσουμε όμορφα, και το ίδιο νιώθω ότι συμβαίνει και με τους υπόλοιπους. Τα παιδιά που συμμετέχουν είναι μια ομάδα ταλαντούχων νέων, με σπουδές. Είναι μια εμπειρία μοναδική και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και καμία διάθεση ανταγωνισμού. Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι δεν αποχωρεί κανείς, απλώς κάθε εβδομάδα κάποιος κερδίζει και δίνει το ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του».

Ταλαντούχα παιδιά

Επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός πιστεύει ότι μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα φανούν τα νέα, ταλαντούχα παιδιά της ομάδας, οπότε κι αυτό είναι στα συν του show. «Είναι παιδιά με κλασικές σπουδές στο τραγούδι και όχι μόνο. Τα έξι παιδιά που είναι τραγουδιστές είναι όλα εξαιρετικά. Εμείς οι παλαιότεροι περνάμε καλά, το βλέπουμε το σόου από άλλη σκοπιά» μας λέει και προσθέτει: «Ολο αυτό που βλέπετε εσείς κάθε Κυριακή στις οθόνες σας είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς! Είναι όμως τόσο σωστά δομημένη η παραγωγή, που όλα γίνονται πιο εύκολα».

Η ταλαντούχα Ελένη, που την προσεχή Κυριακή θα… μεταμορφωθεί σε Ρένα Μόρφη, ακόμη συζητιέται για την αλλαγή της σε Τόνι Σφήνο: «Πέρασα πολύ καλά σαν Σφήνος, παρά το γεγονός ότι μου πήρε πολλή ώρα η μεταμόρφωση. Ηθελα πάνω από ένα δίωρο για να ετοιμαστώ, αλλά και μετά, για να ξεκολλήσω όλα αυτά που είχα πάνω μου… μαρτύρησα! Ωστόσο, άξιζε τον κόπο. Με έπαιρναν τηλέφωνο, μου έστελναν μηνύματα και για μία εβδομάδα με προσφωνούσαν Τόνι!» μας λέει και ολοκληρώνει την κουβέντα μας αναφερόμενη στους όποιους επικριτές του προγράμματος: «Το “Your Face Sounds Familiar” δεν είναι reality αλλά ένα δημιουργικό show!».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...