Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Μουρμούρα» και για τους ερωτευμένους

❱❱ Πάθος και γέλιο στη σειρά του Alpha, με τα ζευγάρια να γιορτάζουν τον Αγιο Βαλεντίνο

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Και ο Αγιος Βαλεντίνος θέλει τη… «Μουρμούρα» του! Ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha γιορτάζει το πάθος και τη συντροφικότητα, συνδυασμένα πάντα με πολύ γέλιο.

Ο σκηνοθέτης Διονύσης Φερεντίνος και η ομάδα των σεναριογράφων της επιτυχημένης σειράς προσφέρουν ένα επεισόδιο γεμάτο ρομαντισμό, τρυφερότητα και απολαυστικές ατάκες.

Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) αποφασίζει επιτέλους να ζητήσει από την Καίτη (Κλέλια Ρένεση) να βγουν ραντεβού, και μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με την ηρωίδα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και να μην κάνει κάτι για να το κρύψει… Να σημειωθεί ότι στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha στη ζωή του Ηλία -και κατ’ επέκταση και της Καίτης- θα επιστρέψει η Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και θα κάνει την καθημερινότητά του άνω κάτω. Η φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram η Κλέλια Ρενέση «πρόδωσε» την επιστροφή της τηλεοπτικής Μαρίνας στα γυρίσματα, κάνοντας τους θαυμαστές της σειράς να ανυπομονούν για την εξέλιξη της ιστορίας.

Η καπάτσα Πυργιώτισσα Καίτη Κίτσου, λοιπόν, θα κάνει ξανά μπαμπά τον Ηλία -περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς θα αντιδράσει εκείνος όταν ενημερωθεί σχετικά-, ο οποίος θα γίνει και παππούς από τον γιο του που ζει στην Ισπανία. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την πρώην σύζυγο του Ηλία, τη Μαρίνα, να είναι αυτή που θα θελήσει να βαπτίσει το μωρό που περιμένει η Καίτη! Η έκτακτη επιστροφή της Μαρίνας αναμένεται να… εκτοξεύσει και την τηλεθέαση, που φέτος χτυπάει κόκκινο! Μάλιστα, το ότι η σειρά φιγουράρει στο Top 10 των προγραμμάτων στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen έχει κάνει ήδη τους ιθύνοντες του Alpha να ονειρεύονται την έβδομη σεζόν της.

Ομως, τι θα κάνουν τα υπόλοιπα ζευγάρια της «Μουρμούρας» μια τέτοια μέρα; Πώς θα γιορτάσουν τον έρωτα; Ο Αγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου) προσπαθούν να γιορτάσουν τη 14η Φεβρουαρίου όπως κάνουν όλα τα ζευγάρια, αλλά μια ανώνυμη κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου τούς χαλάει τα σχέδια και αντί για στιγμές έρωτα φέρνει -τι άλλο;- μουρμούρα!

Από την άλλη μεριά, ο Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και η Ξένια (Αννα Κουτσαφτίκη) ζουν έναν εφιάλτη. Το δώρο που πήρε η κόρη τους Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) στον Γιωργάκη (Μιχάλης Προσπαθόπουλος) είναι πολύ… καυτό και τους βάζει σε προβληματισμό. Η Σοφούλα, όμως, αρνείται ότι είναι δικό της. Τελικά, σε ποιον ανήκει αυτό το δώρο; Τι θα αποκαλύψει η… έρευνα που διεξάγεται οικογενειακά;

Τέλος, η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) φέτος παρουσιάζει αλλαγμένη ιδεολογία και συμπεριφορά σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας τον Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) να απορεί γι’ αυτή τη μεταστροφή…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...