Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Με το “Λόγω τιμής” θα ανέβει ξανά ο πήχης στην τηλεόραση»

❱❱ Ο Ντίνος Καρύδης επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μιλά για τον ρόλο του στο σίριαλ του Σκάι αλλά και για την κόρη του Σμαράγδα

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Υστερα από πολλά χρόνια, ο αγαπημένος όλων Ντίνος Καρύδης επιστρέφει στη μικρή οθόνη! Ο ηθοποιός κάνει τηλεοπτικό comeback με το «Λόγω τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, το σίριαλ που έγραψε ιστορία στην ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση. Ετσι, θα δούμε τον νέο κύκλο του από την επόμενη σεζόν στον Σκάι, για να μας θυμίσει τη μυθοπλασία που όλοι αγαπήσαμε.

Ο κ. Καρύδης ανήκε στο αρχικό καστ της σειράς και με τον ίδιο ρόλο επιστρέφει και φέτος, αυτόν του πατέρα της Αθηνάς (Αγγελική Δημητρακοπούλου) και του Βασίλη (Δημήτρης Αλεξανδρής). Μιλώντας στην «Espresso» γι’ αυτή την ευτυχή συγκυρία -να γυριστεί ξανά η σειρά και να συμμετέχει και ο ίδιος-, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα συνεργαστώ ξανά με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Τότε, στη σειρά, τα παιδιά που πρωταγωνιστούσαν ήταν τριαντάρηδες και τους είχα ξεχωρίσει και τώρα είναι πενηντάρηδες και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Η χαρά μου, λοιπόν, είναι τεράστια που θα βρεθώ και πάλι με αυτά τα παιδιά που από τότε έχω δει πόσο ταλαντούχα ήταν. Μάλιστα, είναι και φίλοι της Σμαράγδας μου! Και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Βίκυ Βολιώτη ήταν συμμαθητές της στο Εθνικό» αναφέρει ο κ. Καρύδης.

«Είκοσι χρόνια πριν υποδυόμουν τον πατέρα της Αθηνάς (Αγγελική Δημητρακοπούλου) και του Βασίλη (Δημήτρης Αλεξανδρής) και επιστρέφω με τον ίδιο ρόλο και για λίγα επεισόδια. Σύμφωνα με το σενάριο, φτάνω στην Αθήνα από την Πάτρα κι έρχομαι σε σύγκρουση με τα παιδιά μου. Είναι τέτοιος χαρακτήρας ο ήρωάς μου, γιατί εγώ απέχω πολύ από αυτό, εγώ είμαι αγαπησιάρης» μας λέει και γελάει, ενώ εύχεται το τηλεοπτικό κοινό να… αγκαλιάσει το σίριαλ με την ίδια θέρμη που το έκανε και 20 χρόνια πριν.

«Το είχε λατρέψει ο κόσμος»

«Ελπίζω να πάει καλά, γιατί και όταν είχε πρωτοπαιχτεί το είχε λατρέψει ο κόσμος. Κι επειδή ο πήχης στην τηλεόραση έχει κατέβει αισθητά, ελπίζω ότι με την επιστροφή του “Λόγω τιμής” θα γίνει η αρχή για να ξανανέβει» σημειώνει.

Η παραγωγή κινείται στα πρότυπα του παρελθόντος, γι’ αυτό το κανάλι έδωσε αρκετό χρόνο στην προετοιμασία της, προκειμένου να επιτύχει ένα άρτιο αποτέλεσμα. «Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν περίπου στα μέσα Μαρτίου… Κρίνοντας από τον ρόλο μου και από τα σενάρια που έχω στα χέρια μου, πρόκειται για μια πολύ ωραία παραγωγή» επιβεβαιώνει ο Ντίνος Καρύδης.

Και αναφερόμενος στον ρόλο του τηλεοπτικού πατέρα, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μοναχοκόρη του, τη Σμαράγδα, η οποία είχε κάνει κι εκείνη ένα πέρασμα ως guest από τη θρυλική σειρά.

«Την αγαπούσα πριν τη γνωρίσω. Οταν τη γνώρισα… έλιωσα» μας λέει και προσθέτει: «Το παιδί σου είσαι εσύ. Και δεν την αγαπώ γι’ αυτό που έχω αναφέρει πολλές φορές, ότι δηλαδή μας βοηθάει οικονομικά, την αγαπώ γιατί είναι σπάνιο πλάσμα! Θυμάμαι τα παιδικά της χρόνια σαν να είναι τώρα» αναφέρει όλο τρυφερότητα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...