Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Ο ΑΝΤ1 «σβήνει» 30 κεράκια και κρατάει τα βαριά χαρτιά του

❱❱ Ανανεώσεις συμβολαίων και νέο πρόγραμμα από τον Σεπτέμβριο για τη σεζόν 2019-2020

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Με το σλόγκαν «ΑΝΤ1 – Νούμερο ένα» βγήκε στον αέρα -στις 31 Δεκεμβρίου του 1989- ο δεύτερος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός της χώρας, δηλαδή έναν μήνα μετά την εκπομπή του Mega.

To κανάλι του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού ιδρύθηκε στις 9 Αυγούστου του 1989 και φέτος κλείνει τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες από βασικά στελέχη του, την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει ήδη ένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός από τον διευθυντή Προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη. Κι επειδή τα συμβόλαια των περισσότερων λαμπερών ονομάτων του καναλιού λήγουν αυτό το καλοκαίρι, η διοίκηση έχει μπει στη διαδικασία να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα της χρήσης ακόμη ενός έτους συνεργασίας μαζί τους. Δηλαδή, σχεδόν όλοι οι σταρ του καναλιού έχουν υπογράψει με το κανάλι συμβόλαια για δύο συν έναν χρόνο ακόμη.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος δίνει τη μάχη της καθημερινής πρωινής ενημέρωσης με την εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» και κερδίζει πρωτιές, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τη Φαίη Σκορδά, αφού το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της «Το πρωινό» έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Στον ΑΝΤ1 θα παραμείνει και η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς αποτελεί μία από τις καλές… μετοχές του σταθμού, και μάλιστα με το ίδιο τηλεπαιχνίδι που κάνει «Rouk Zouk» στη θεαματικότητα, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία διαγράφει λαμπρή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης με το ανανεωμένο «Your face sounds familiar», το οποίο, όπως ακούγεται, θα συνεχίσει και την περίοδο 2019-2020.

Συνεχίζει και ο «Αρνι»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, o οποίος άλλαξε ημέρες και ώρα προβολής και έχει βρει τα πατήματά του, έχει αποδείξει ότι είναι ο κυρίαρχος της late night ζώνης κάθε Τετάρτη και Πέμπτη με το «The 2night show». Αυτό έχει γίνει αντιληπτό και από το κανάλι, και σύντομα αναμένεται να τον καλέσουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Στο δυναμικό του καναλιού παραμένει και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 ετών του καναλιού, ο πρόεδρος του ομίλου Θοδωρής Κυριακού λέγεται ότι έχει δώσει εντολή για αξιοποίηση του σημαντικού αρχειακού υλικού του σταθμού, καθώς η ταινιοθήκη του είναι ένα πραγματικό διαμάντι. Ετσι, δεν θα δούμε μόνο αφιερώματα, αλλά και σπουδαίες κωμικές και δραματικές σειρές σε επανάληψη. Τέλος, για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 ο ΑΝΤ1 θα ανανεώσει τα συμβόλαια των συντελεστών των σειρών «Επιστροφή», «Γυναίκα χωρίς όνομα», «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις», ενώ ετοιμάζει πυρετωδώς τη σειρά εποχής «Αγριες μέλισσες», η οποία διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο και θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του σταθμού, με ένα λαμπερό και πολύ δυνατό καστ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...