Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

«Είναι ρόλος ζωής να είσαι μητέρα»!

❱❱ Η Eυγενία Δημητροπούλου μιλά στην «Εspresso» για το νέο μίνι σίριαλ του Novalife «Μαμάδες στο παγκάκι»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Για τη νέα παραγωγή της Nova, την πρωτότυπη, χιουμοριστική μίνι σειρά «Μαμάδες στο παγκάκι», κάναμε αναφορά και σε προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας.

Πρόκειται για τη σειρά 10 επεισοδίων που ήρθε στο Novalife και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20.40, λίγο πριν από την ταινία των 21.00. Το σενάριο υπογράφει η Μανίνα Ζουμπουλάκη και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Τσελεμέγκος και η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τις Σοφία Βογιατζάκη και Χρύσα Κλούβα και μιλάει στην «Espresso» για την πρωτότυπη αυτή ιδέα!

«Πρωτότυπη ιδέα»

«Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τριών μαμάδων, οι οποίες συναντιούνται καθημερινά στο παγκάκι του πάρκου της γειτονιάς τους, ενώ τα παιδιά τους παίζουν στην παιδική χαρά, και συζητάνε διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους» μας λέει και εξηγεί γιατί, με το που διάβασε το σενάριο, είπε αμέσως «ναι»: «Ενθουσιάστηκα! Βρήκα την ιδέα πολύ πρωτότυπη. Είναι σαν να παρακολουθούμε τις συζητήσεις που κάνουν μαμάδες εκείνη τη στιγμή και, παρά το γεγονός ότι εγώ δεν είμαι μαμά, βρίσκουμε ατάκες που έχουμε ακούσει από άτομα του κοντινού μας περιβάλλοντος ή από φίλες». Η ταλαντούχα Ευγενία μάς μιλάει και για την ιδιαιτερότητα που έχει αυτό το μίνι σίριαλ και το κάνει να διαφέρει από ό,τι έχουμε δει έως σήμερα.

0108 evgenia dimitropoyloy 812019

«Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, που νομίζω ότι είναι αναγνωρίσιμοι και οι οποίοι, παρά τις διαφορές τους, έχουν ένα κοινό θέμα… Και οι τρεις μαμάδες αναπτύσσουν τις σκέψεις τους πάνω σε αυτό και με πολλή διάθεση η μία προσπαθεί να νουθετήσει την άλλη ή να πει τη δική της ιστορία σε σχέση με αυτό που συζητούν» αναφέρει και μας μιλά για την ηρωίδα της.

«Υποδύομαι την Ελλη. Είμαι δικηγόρος, η οποία έχει ένα μοναχοπαίδι, τη Ναταλία Ιοκάστη. Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου, αλλά είμαι και μαμά καριέρας που προσπαθώ να τα συνδυάσω όλα. Το παιδί μου πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερο, χαρισματικό ή, τουλάχιστον, πολύ μπροστά για την ηλικία του. Είμαι από τις μητέρες που θα συμβουλευτούν παιδοψυχολόγο προκειμένου να κάνουν τα σωστά πράγματα για το παιδί τους, αλλά και που ανατρέχει στο ίντερνετ προκειμένου να έχουν όλες τις πληροφορίες και να βεβαιωθούν πως ό,τι κάνει η κόρη τους είναι σωστό και πάει by the book». Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε την Ευγενία Δημητροπούλου αν θα ήθελε να παίξει και στην προσωπική ζωή της τον ρόλο της μητέρας.

«Πιστεύω ότι είναι ρόλος ζωής και, ναι, θα ήθελα να τον παίξω κάποια στιγμή στη ζωή μου. Θα πρέπει να είναι μια πολύ συνειδητή επιλογή και να υπάρξει το κατάλληλο πλαίσιο. Εύχομαι κάποια στιγμή να γίνω μαμά. Θα το ήθελα πολύ».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...