Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αθηνά Οικονομάκου: «Ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα για να είμαι κοντά στο μωρό μου»

❱❱ Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για τον ρόλο της «κακιάς» Φαίης στη σειρά «Ελα στη θέση μου» και της καλής μητέρας στο… σπίτι τηςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Είναι η Φαίη, την οποία οι τηλεθεατές του Alpha παρακολουθούν καθημερινά (από Δευτέρα ως Παρασκευή, στις 20.00) στο επιτυχημένο σίριαλ του σταθμού «Ελα στη θέση μου». Δανειζόμενοι τον τίτλο της σειράς, ρωτάμε την Αθηνά Οικονομάκου πόσο συχνά μπαίνει εκείνη στα… παπούτσια του άλλου.

«Αυτό είναι κάτι που έκανα από μικρή ηλικία και θα έλεγα μάλιστα ότι μου βγαίνει και πολύ φυσικά. Πολλές φορές σκέφτομαι για ποιον λόγο φέρεται κάποιος με τον συγκεκριμένο τρόπο. Θέλω να τον καταλάβω, να τον κατανοήσω, να τον δικαιολογήσω και ορισμένες φορές μου είναι έτσι πιο εύκολο να τον συγχωρήσω κιόλας. Μόνο όταν μπαίνεις στη θέση του άλλου μπορείς να τον βοηθήσεις και να επενδύσεις σε ουσιαστικές σχέσεις» μας λέει η ηθοποιός, που κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους στο σίριαλ που… σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen.

Η Αθηνά περιγράφει τον χαρακτήρα της ηρωίδας της: «Είναι μια κακιά κοπέλα. Οχι όμως γιατί γεννήθηκε έτσι ή επειδή είναι στα γονίδια του DNA της… Η Φαίη από πολύ μικρή ηλικία ένιωσε την απαξίωση και την αδιαφορία των γονιών της. Βίωσε μεγάλη μοναξιά. Για να ξεφύγει από όλο αυτό και να μπορέσει να επιβιώσει άρχισε να χρησιμοποιεί τους άλλους, να τους ρίχνει ευθύνες, να τους τιμωρεί. Επιβιώνει με αθέμιτα μέσα και με το ένστικτό της, σαν το ζώο μέσα στη ζούγκλα. Δεν έχει συναισθήματα, έχει ένστικτο. Κάνει σχέσεις από ανάγκη, όχι από αγάπη. Δεν έχει φίλους. Δεν τους νοιάζεται. Κάνει τα πάντα για τον εαυτό της. Μόνο για τον Βλάση (Γιάννης Τσιμιτσέλης) αρχίζει και νιώθει πράγματα κι αυτό το συναίσθημα τη σοκάρει, δεν το αντέχει, φοβίζει την καρδιά της, την κάνει ευάλωτη. Γιατί ο Βλάσης τής δίνει αγάπη. Και η αγάπη αφοπλίζει ακόμα και το πιο άγριο ζώο» σημειώνει πολύ σωστά.

«Μόνο αν γίνεις μάνα»

Πριν από μερικούς μήνες η ηθοποιός γεύτηκε για πρώτη φορά τη μητρότητα, γεγονός που την ολοκλήρωσε ως γυναίκα. «Τώρα καταλαβαίνω και τις αγωνίες της μητέρας μου, που μου έλεγε “μόνο αν γίνεις μάνα θα καταλάβεις”. Τώρα δικαιολογώ τα πάντα σ’ εκείνη, ακόμη και την αυστηρότητά της. Εχω διαβάσει ότι στα πρώτα επτά χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπά μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού τούς εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου» τονίζει η Αθηνά.

f2
Το καστ της σειράς

Οσο για την τηλεόραση; «Μέχρι να πάει το παιδί τριών ετών, δεν θέλω να έχει επαφή με κάποια οθόνη. Ετσι δεν ανοίγω την τηλεόραση και πολύ συχνά στο σπίτι. Ξέρω ότι έχει ριάλιτι παραγωγές, αλλά για να υπάρχουν, κάτι εξυπηρετούν. Προφανώς ο τηλεθεατής πατάει το κουμπί και χαλαρώνει με μια εικόνα, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτεί και πολύ» σχολιάζει η ηθοποιός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...