Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Λαζόπουλος ετοιμάζεται να γυρίσει σειρά για τους γονείς του και τη Λάρισα

❱❱ Θα ενσαρκώσει ο ίδιος τον ρόλο του πατέρα του στο σίριαλ, που θα είναι μια γλυκιά κομεντίΜια σειρά για τη μητέρα και τον πατέρα του αλλά και για την αγαπημένη του πατρίδα, τη Λάρισα, θέλει να γυρίσει ο Λάκης Λαζόπουλος. Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, ο δημοφιλής δημιουργός επιθυμεί να επιστρέψει συναισθηματικά στις ρίζες του! Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το σίριαλ θα τιτλοφορείται «Ο πατέρας μου και η μάνα μου» και θα έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία, τα οποία φυσικά θα μπλέξουν με τη μυθοπλασία και θα γίνουν μια γλυκιά κομεντί.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, πέρα από τη συγγραφή του σεναρίου, θα κρατήσει και το πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνον του πατέρα του Δημήτρη, γιατί νιώθει ότι του το χρωστά. Ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξή του έχει πει ότι όταν κάποιος γίνεται ρόλος αυτόματα δεν πεθαίνει, αλλά παίρνει μια μορφή αθανασίας, και αυτό έχει μεγάλη δύναμη.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ σιωπηλός άνθρωπος. Εδινε την εικόνα του αθόρυβου και απόμακρου. Οταν ήμουν μικρός υπήρχαν μεγάλες εντάσεις μεταξύ μας. Ενιωθα ότι ήταν πολύ αυστηρός και αυτήν τη στρατιωτική πειθαρχία ζητούσε και από εμάς. Είχε ένα ντουλάπι που έβαζε μέσα τα πράγματά του. Οταν πέθανε ψάξαμε να βρούμε το κλειδί. Εγώ γνώρισα τον πατέρα μου όταν άνοιξα αυτό το ντουλάπι. Τον κατάλαβα όταν είχε φύγει από τη ζωή. Οταν τελείωσα το σχολείο, έπρεπε να δώσω εξετάσεις για να περάσω στο πανεπιστήμιο, αλλά φοβόμουν μήπως κοπώ. Οταν του είπα να σπουδάσω στην Ιταλία μού είπε ότι δεν έχω συναίσθηση της πραγματικότητας και μου είπε να στρώσω τον κώλο μου μέχρι να γίνει κοτλέ για να περάσω σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Τελικά τελείωσα τη Νομική. Οταν βρήκαμε το κλειδί για το ντουλάπι είδαμε ότι ο πατέρας μου με είχε γράψει στην Ιταλία! Η καλοσύνη του ήταν διακριτική» έχει πει ο Λάκης για τον πατέρα του σε συνέντευξή του.

Το μουστάκι του

Ο ίδιος μάλιστα, αναφερόμενος πάλι σ’ εκείνον άλλη μία φορά, έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο που δεν κόβει το μουστάκι του: «Το ίδιο είχε ο πατέρας μου και δεν το ξεχνάω ποτέ» αποκάλυψε.

Οσο για το πατρικό του στη Λάρισα; «Δεν υπάρχει κανένα δωμάτιο στον κόσμο σαν αυτό των γονιών μου. Νομίζω πως όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι, στο δωμάτιό τους, φεύγουν όλα μου τα προβλήματα. Σχεδόν νιώθω ότι οι αποφάσεις που θα πάρω εκεί είναι οι πιο σωστές» ανέφερε.

Οταν, δε, στο παρελθόν είχε ερωτηθεί αν θα γύριζε μια σειρά για την οικογένειά του και είχε ρωτηθεί ποια ηθοποιός θα υποδυόταν τη μητέρα του, την κ. Ριρίκα, ο Λαζόπουλος είχε πει: «Με το που θα αρχίσω να βλέπω ηθοποιούς θα είναι δίπλα μου και θα την επιλέξει εκείνη!» Δυστυχώς, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το 2015 και έτσι ο ίδιος δεν θα μπορέσει να βιώσει τελικά τη μαγεία μιας τέτοιας όμορφης στιγμής. 

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...