Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Η Nova σε ρυθμούς «Game of Thrones»

❱❱ NovaThronesHD θα ονομάζεται το κανάλι για τη σειρά, με επεισόδια, συνεντεύξεις και backstage υλικό

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ερχεται το NovaThronesHD! Το αποκλειστικό κανάλι του «Game of Thrones», που κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο στη Nova, για δύο μήνες θα προβάλλει και τα 73 επεισόδια των οκτώ κύκλων της σειράς-φαινόμενο!

Επίσης, από τη συχνότητά του θα δούμε αποκλειστικό backstage υλικό, συνεντεύξεις και making-off των γυρισμάτων.

Το NovaThronesHD, το θεματικό κανάλι της σειράς που γράφει ιστορία, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη Nova την 1η Απριλίου και θα μείνει στον αέρα έως τις 31 Μαΐου (θέση 200 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος της Nova), χαρίζοντας δύο μήνες επικής διασκέδασης με όλους τους κύκλους της σειράς, αλλά και ένα εξαιρετικά πλούσιο backstage υλικό.

Από την 1η Απριλίου οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα από έναν ολόκληρο κύκλο του «Game of Thrones», ενώ κάθε Σαββατοκύριακο θα προβάλλεται ο κύκλος που ολοκληρώθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας σε έναν μεγάλο μαραθώνιο.

Η προβολή των νέων επεισοδίων κάθε κύκλου θα αρχίζει καθημερινά στις 22.00, ενώ οι επαναλήψεις τους θα προβάλλονται την επόμενη ημέρα από τις 17.00 μαζί με πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα.

Το backstage υλικό θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνεντεύξεις συντελεστών και ηθοποιών, ενώ θα παρέχει άπλετη πληροφόρηση σχετικά με τη δημιουργία της σειράς μέσα από πλάνα των γυρισμάτων, αλλά και της προετοιμασίας των ηθοποιών κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσής τους στους δημοφιλείς ήρωες που υποδύονται.

Τελευταίος κύκλος

Ο νέος, όγδοος και τελευταίος, κύκλος της σειράς που αποτελείται από έξι επεισόδια θα κάνει αποκλειστικά πρεμιέρα, ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 14 Απριλίου στις 4 τα ξημερώματα και με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ θα προβληθεί prime time τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22.00 από το Novacinema1HD.

Η προβολή των επεισοδίων θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα προβάλλονται επαναλήψεις κάθε επεισοδίου στο Novacinema1HD και στο Novacinema4HD.

O όγδοος κύκλος θα είναι διαθέσιμος και στο NovaΤhronesHD από τη Δευτέρα 27 Μαΐου, με την προβολή δύο επεισοδίων την ημέρα και κάθε μέρα έως την Τετάρτη 29 Μαΐου, οπότε θα ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια την Πέμπτη και την Παρασκευή 30 και 31 Μαΐου θα προβληθεί ένας μεγάλος μαραθώνιος του τελευταίου κύκλου, κλείνοντας τη λειτουργία του καναλιού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την ίδια ώρα, το τρέιλερ που έχει βγει από το κανάλι HBΟ για τον όγδοο κύκλο έχει προβληθεί 22.287.442 και έχουν καταγραφεί 58.442 σχόλια, αριθμοί που ανεβαίνουν καθημερινά. Αν και οι λάτρεις της σειράς δεν είναι έτοιμοι για το τέλος, η σειρά που έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον κόσμο έρχεται να μας θυμίσει γιατί την αγαπήσαμε όπως και τους πρωταγωνιστές της.

Αν κρίνουμε δε από το τρέιλερ, το επίπεδο της παραγωγής φαίνεται ακόμη πιο ανεβασμένο και η εξέλιξη καταιγιστική. Οσοι φανατικοί του «Game of Thrones», λοιπόν, προσέλθετε στη Nova!

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....