Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Καρφιά» με στιλ «World Party»

❱❱ Ο Μαυρίδης «άδειασε» τον Τανιμανίδη! Είναι ψεύτης, απάντησε ο παρουσιαστής του SurvivorΤα είπε και ξεθύμανε ο Γιώργος Μαυρίδης! Ο παρουσιαστής και tattoo artist μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το «World party» και τη λήξη του, «αδειάζοντας» τον Σάκη Τανιμανίδη ως συνεργάτη και φίλο.

Η αρχή έγινε ξεκαθαρίζοντας πως τον πιλότο της εκπομπής τον πλήρωσαν διά του τρία και τόνισε πως πέρασαν τρία χρόνια μέχρι το concept να αγοραστεί από την ΕΡΤ3 και να αρχίσει η εκπομπή. Οσο για το άδοξο και πρόωρο τέλος της; «Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να συνεχίσουμε το “World party”. 

Ηταν συνολική απόφαση που είπαμε “ως εδώ, δεν πάει”. Δεν μπορώ να κρίνω τον Σάκη. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω και κάτι να χωρίσω ή να είμαι μαλωμένος.

«Δανεικά σού έδωσα»

Δεν είναι ότι μόνο εγώ δεν είμαι φίλος, όλοι δεν είμαστε φίλοι» ξέσπασε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε τον Σάκη Τανιμανίδη για αχαριστία.

«Στο τέλος της εκπομπής έγραφε “Είναι μια ιδέα του Σάκη”. Ακυρώνεις 10 ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις! Για να πεις είμαι δημιουργός του concept, πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Ετσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα εγώ, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα…» είπε με παράπονο και πρόσθεσε: «Αυτό στους τίτλους τέλους δεν με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα: όταν τελειώσαμε, σε συνεντεύξεις για το πού βρήκε τα λεφτά, απαντούσε “οικογένεια και φίλοι”. Ρε κολλητέ, την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο πες “ο Γιώργος”. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Οταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε».

mayridis ralliΛίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Μαυρίδη, ο παρουσιαστής του «Survivor» Σάκης Τανιμανίδης απάντησε σε όσα του καταλογίζει με μια ανάρτηση στα Insta stories του, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον αποκαλεί ψεύτη. «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του» έγραψε στα αγγλικά.

ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤtΑ ΡΑΛΛΗ

Ο παρουσιαστής μίλησε και για τη Νικολέττα Ράλλη, λέγοντας πως δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Τo στιλ το κοιτάω, αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια γυναίκα. Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή. Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ.

Στην πορεία έγιναν όλα» είπε και στη συνέχεια μιλώντας γενικά και αόριστα αποκάλυψε τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό: «Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Οταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά…». Πρόσθεσε αμέσως μετά: «Τώρα όχι, δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...