Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Το Attica ΤV κάνει δυναμική στροφή στην ενημέρωση

❱❱ Αλλαγή πλεύσης στο πρόγραμμα, με γνωστούς δημοσιογράφους και συνεργασία με έξι περιφερειακά κανάλια

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Δυναμική παρέμβαση από το Αttica TV! Ενα νέο εγχείρημα θα προσπαθήσει να αλλάξει τις τηλεοπτικές μας συνήθειες και να διεκδικήσει μερίδιο από την τηλεθέαση και τη διαφημιστική πίτα. Από σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Αttica TV επιχειρεί δυναμική είσοδο στον ενημερωτικό τομέα με την παραγωγή ενημερωτικών προγραμμάτων.

Εν όψει των κρίσιμων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, αλλά και των ευρωεκλογών, μια πολυμελής, μάχιμη δημοσιογραφική ομάδα του πρώην οικονομικού καναλιού SBC και της εφημερίδας «ΑΞΙΑ» θα αλλάξει το προφίλ στο νέο πλέον Αttica TV. Με την αρωγή δημοσιογράφων που ανήκουν σε περιφερειακούς σταθμούς -και θα παρεμβαίνουν καθημερινά στη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή, που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 17.00 έως τις 19.00, αρχής γενομένης από σήμερα- και σε συνεργασία με έξι περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και με ανεξάρτητες ιστοσελίδες, θα υπάρχει μια πολύπλευρη, σφαιρική ενημέρωση για την τρέχουσα επικαιρότητα στην περιφέρεια και η προβολή των προβλημάτων πέρα από την πρωτεύουσα.

Σκοπός αυτής της νέας τηλεοπτικής προσπάθειας είναι να δοθεί φωνή στην περιφέρεια, στους κατοίκους της και έμφαση σε όσα μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξή της.

To team

Στο κανάλι δίνουν το δυναμικό τους «παρών» οι δημοσιογράφοι Βασίλης Ταλαμάγκας, Γιάννης Κορωναίος, Νίκος Νικητέας, ενώ την τηλεοπτική επικαιρότητα θα σχολιάζει η Ντέπυ Γκολεμά. Στην ενημερωτική ομάδα του Αttica TV ανήκει, επίσης, μια ομάδα γνωστών δημοσιογράφων, όπως οι Γιώργος Λαιμός, Ανέστης Ντόκας, Αλεξάνδρα Ντούσκα, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Σωσώ Χονδρογιάννη, Βαγγέλης Θάνου, Θοδωρής Παναγούλης, Παναγιώτης Πέππας, Κατερίνα Καμπόλη, Ελπίδα Πουρναρά, Ελένη Μπότα, Σοφία Μύτιλη κ.ά. Η συγκεκριμένη δημοσιογραφική ομάδα παρεμβαίνει και στο σύνολο των έκτακτων γεγονότων όλο το 24ωρο.

Το Αttica TV υποστηρίζεται επίσης από τους σπουδαστές δημοσιογραφίας της σχολής New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη, ενώ προωθεί επικοινωνιακά και τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Βασίλης Ταλαμάγκας, καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοσιογραφικής πορείας του, έστησε το πρόγραμμα του επιτυχημένου σταθμού Kontra Channel. Επίσης, τα τελευταία χρόνια είχε τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, έκανε την ΕΡΤ1 ένα νέο BBC, με συνεχή δημοσιογραφική ροή από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, με αλλεπάλληλα δελτία ειδήσεων, καθημερινά ενημερωτικά μαγκαζίνο, πολιτικές εκπομπές, τοκ σόου, παραγωγές έρευνας και ντοκιμαντέρ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...