Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Δεν σήκωσε το… κύπελλο, αλλά το ταλέντο της έλαμψε

❱❱ Η Στικούδη μιλά για  το… ταξίδι στο «YFSF», τα καλά λόγια της Κοντσίτα, τους νέους φίλους και την πρόταση «έκπληξη» της Ντενίση

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να μην ήταν η νικήτρια του «Your face sounds familiar», όμως κατάφερε με τη συμμετοχή της κάτι σημαντικό: να κάνει πολλούς πλέον να μη μιλούν μόνο για υπέροχο κορμί της, αλλά για το αναμφισβήτητο ταλέντο της!

Συναντήσαμε τη χαμογελαστή Κατερίνα λίγο μετά τον τελικό του σόου του ΑΝΤ1 και δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε αν θεωρεί ότι η συνολική παρουσία της εκεί ήταν μια δυναμική απάντηση σε όσους και όσες πίστευαν ή πιστεύουν ότι είναι απλώς μια… κορμάρα που τραγουδάει.

«Δεν το βλέπω ως απάντηση. Το μόνο που ήθελα ήταν να παρουσιάζω κάτι από τον εαυτό μου, όσο μπορούσα πιο καλά, και από κει και πέρα καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Μπορεί κάποιοι να συνεχίσουν να έχουν την ίδια γνώμη για μένα. Δεν πειράζει. Ολα είναι δεκτά, διαφορετικά γούστα, ελευθερία έχουμε. Ωστόσο, έχεις δίκιο, κάποιοι έχουν αλλάξει γνώμη για μένα. Ηδη μου στέλνουν απολογητικά μηνύματα του τύπου “δεν ξέραμε, Κατερίνα, τι μπορούσες τελικά να κάνεις” και με συγκινούν. Εχω μάθει ότι με αυτή τη δουλειά που κάνω θα με κρίνουν και πορεύομαι με αυτό» μας λέει.

Αποκάλυψη

Πράγματι, η Κατερίνα ήταν η αποκάλυψη του φετινού «Your face sounds familiar». Από τη Δήμητρα Γαλάνη, στον Alice Cooper, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στη Μαρία Φαραντούρη, στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στη Σερ και την Κοντσίτα. Αραγε δεν φοβήθηκε ότι με αυτές τις μεταμφιέσεις θα τσαλακώσει την εικόνα της; «Επειδή έβλεπα φανατικά το “Your face”, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ήξερα τη φιλοσοφία του παιχνιδιού και ήμουν έτοιμη για όλα. Είναι αυτό που λέμε το “χωρίς φόβο, αλλά με πάθος”! Η συμμετοχή μου στο σόου μού έδωσε και χαρά και συγκίνηση. Τα ένιωσα στο ζενίθ τους, θα έλεγα» αναφέρει.

«Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αυτό το ταξίδι. Η εξέλιξη βοηθά τον καλλιτέχνη. Ηδη αυτές τις ημέρες περνώ μια νοσταλγική φάση. Αναπολώ τις πιο ωραίες στιγμές. Καθεμία μεταμόρφωση είχε τις δυσκολίες της. Δεν υπάρχει εύκολη μίμηση για κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Η Κοντσίτα ήταν μία από τις πιο απαιτητικές εμφανίσεις» λέει και αναφέρεται με ενθουσιασμό στις νέες φιλίες που δημιούργησε στο σόου και στα σχόλια που της έκανε η performer από την Αυστρία.

«Χάρηκα τόσο πολύ που απέδωσα το τραγούδι καλά και επίσης τρελάθηκα με την ανταπόκριση της Κοντσίτα στο Instagram και τα καλά της λόγια. Στο σόου έκανα και δύο πολύ καλούς φίλους: τον Αργύρη Αγγέλου και την Εύα Τσάχρα». Και τώρα, τι ακολουθεί για την Κατερίνα; «Ερχονται πολύ ωραία πράγματα. Οπως μια καλοκαιρινή περιοδεία, αλλά και καινούργιες κυκλοφορίες τραγουδιών. Είναι όμως και στα σκαριά μια συνεργασία ‘‘έκπληξη’’! Η Μιμή Ντενίση πρότεινε να γίνει ένα μιούζικαλ με όλους τους παίκτες του “ΥFSF”. Την εκτιμώ τόσο πολύ και δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της» τόνισε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...