Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Η… δύσκολη «Επιστροφή» της «Μαρίας της άσχημης» στην TV

❱❱ Η Αγγελική Δαλιάνη θέλει να «παντρέψει» την τηλεόραση με τον ρόλο της μαμάς

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η «Επιστροφή» της Αγγελικής Δαλιάνη στη μικρή οθόνη και στην ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1 ως η κακιά Αθηνά είναι μία από τις εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

Η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε από την κοινωνική σειρά του Mega «Μαρία, η άσχημη» πριν από 10 χρόνια και την είδαμε και το 2013 στο «Dr Cook» με τον σεφ Γιάννη Λουκάκο στο ίδιο κανάλι, επανήλθε τηλεοπτικά ύστερα από πρόταση του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Πανταζούδη.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο όταν έχεις μια κόρη δέκα ετών -είναι λίγο πριν από την εφηβεία η Λυδία μου- και έναν γιο ενάμισι έτους, τον Νικήτα μου, να βάλεις στη ζωή σου και το θέατρο και την τηλεόραση. Αποφάσισα συνειδητά να δώσω την προσοχή μου και τη φροντίδα μου στην οικογένειά μου και να έχω τη συνολική ευθύνη της.

Η κατάσταση που ζω είναι δύσκολη και περίεργη. Από τη μία πλευρά πρέπει να διαβάσω τη Λυδία, να την τρέξω σε διάφορες δραστηριότητες, και από την άλλη πρέπει να είμαι πίσω από ένα μωρό που πρέπει να του μάθω να τρώει, να μιλά, να περπατά. Είμαι χωρισμένη σε δύο κομμάτια» λέει στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Πραγματικά η βοήθεια της μητέρας μου και της θείας μου είναι καταλυτική στο μεγάλωμα των παιδιών, τώρα που πρέπει να τρέξω τα καθημερινά δεκάωρα γυρίσματα της “Επιστροφής”. Και ευχαριστώ πολύ τον άνδρα μου Μάνο Παπαγιάννη, που παρόλο που έχει στο μυαλό του, πέρα από τα καλλιτεχνικά του, και τη σωστή λειτουργία τριών καφέ σε Περιστέρι και Πειραιά, με στηρίζει τόσο πολύ και κρατάει όποτε χρειαστεί τα πιτσιρίκια μας. Γιατί δεν είναι μόνο τα γυρίσματα. Πρέπει να μάθω και έναν απαιτητικό ρόλο, που είναι πολύ κόντρα σε μένα».

daliani

Για εκδίκηση

Πώς έγινε όμως και η Αγγελική επέλεξε να επιστρέψει τηλεοπτικά ύστερα από τόσο καιρό στον ρόλο μιας ηρωίδας που αποζητά ξεκάθαρα την εκδίκηση; «Ο Αλέξανδρος Πανταζούδης μού ζήτησε ένα ραντεβού, βρεθήκαμε και συζητήσαμε για ώρα. Μάλιστα, ενθουσιάστηκε που έβλεπα τη σειρά ως τηλεθεάτρια. Θυμάμαι ότι του είπα πόσο τραγικό είναι για τη ζωή ενός γονέα να χάνει το παιδί του, αλλά και για ένα παιδί να μην έχει την αγκαλιά των γονιών του. Ετσι, λοιπόν, μπήκα στη σειρά στη δεύτερη σεζόν» μας λέει και προσθέτει για την ηρωίδα της: «Για να την υποδυθώ πρέπει να τη δικαιολογήσω. Η κοπέλα αυτή είναι πολύ πονεμένη και όταν μαθαίνει ότι για την απώλεια της αδερφής της φταίει η οικογένεια Κορωναίου δεν μπορεί να συγχωρέσει. Θέλει μόνο να εκδικηθεί, καθώς και η δική της οικογένεια έχει ξεκληριστεί. Εχει μεγάλο πόνο και θυμό. Τι θα κάνει στα επόμενα επεισόδια στην Ελενα και στον Πέτρο πραγματικά δεν ξέρω» αναφέρει και συμπληρώνει: «Απλά θεωρώ ότι στη ζωή δεν έρχονται οι άνθρωποι κακοί. Οι εμπειρίες φτιάχνουν τον χαρακτήρα τους… Η αλήθεια είναι ότι στον δρόμο οι τηλεθεατές μού λένε “Αγγελική, δεν σε μπορούμε κακιά, γίνε ξανά γλυκιά” και γελάμε πολλές φορές».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...