Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Η Eurovision στο «σαλόνι» του Κοκλώνη

❱❱ Ο οικοδεσπότης τού «It’s Show Time» στήνει ξέφρενο πάρτι για τη μουσική γιορτή, αύριο στις 21.00, στο OpenΛίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη μουσική γιορτή της Ευρώπης, τη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Τελ Αβίβ, δεν θα μπορούσε να δοθεί καλύτερη αφορμή για μια άκρως ξεσηκωτική και ανατρεπτική βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και πολλή μα πολλή τρέλα στο πλατό του «It’s Show Time», που από αυτήν την εβδομάδα θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, «εθισμένοι» όλοι τους στον θεσμό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, μαζί με τον οικοδεσπότη της εκπομπής Νίκο Κοκλώνη μετατρέπουν τη σκηνή στο πιο… Eurovision σαλόνι της ελληνικής τηλεόρασης, παρασύροντας το κοινό στο πιο αυθεντικό και κεφάτο πάρτι, υπό τους ήχους τραγουδιών που έγιναν σουξέ στην Ευρώπη μέσω της εν λόγω φαντασμαγορικής διοργάνωσης. Απολαυστικά και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, ανατροπές, καραόκε, χορευτικά, εκπλήξεις και πολύ τραγούδι σε ένα πάρτι που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση!

Η Δάφνη Μπόκοτα, της οποία το όνομα είναι απόλυτα συνυφασμένο με τη Eurovision, δίνει το σήμα για να ξεκινήσει το λαμπερό show με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Μοιράζεται μάλιστα με τους υπόλοιπους καλεσμένους τις αναμνήσεις της από όλα όσα έζησε για 18 ολόκληρα χρόνια ως παρουσιάστρια της διοργάνωσης.

Η μοναδική Ελπίδα ξαναζωντανεύει στη σκηνή του «It’s Show Τime» την εμφάνισή της στη Eurovision το 1979 τραγουδώντας το «Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ», μια ελληνική συμμετοχή που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες. Γίνεται μέλος της μεγάλης παρέας και μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στη μετέπειτα καριέρα της η εμφάνισή της στον δημοφιλή διαγωνισμό πριν από 40 ολόκληρα χρόνια.

Βραδιά Eurovision, όμως, χωρίς τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου δεν γίνεται. Ο καλλιτέχνης από την Κύπρο… εισβάλλει στο πλατό και μας ταξιδεύει μέσα στις δεκαετίες, ερμηνεύοντας τα πιο ξεχωριστά και αγαπημένα τραγούδια που πέρασαν από τον αγαπημένο θεσμό, με τον Νίκο, την παρέα του και το κοινό να τα δίνουν όλα.

Η Τάμτα συνδέεται «ζωντανά» με το «Ιt’s Show Time» από το Ισραήλ και αποκαλύπτει τα πάντα για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Ο Ρώσος τραγουδιστής Sergey Lazarev με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, επίσης σε απευθείας σύνδεση από το Τελ Αβίβ, δίνει το στίγμα τους, ενώ στην εκπομπή θα εμφανιστεί και ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης, ο Luca Hänni, που εκπροσωπεί την Ελβετία.

Στο πάρτι του Νίκου Κοκλώνη έρχονται, επίσης, ο «Τζόνι Λόγκαν», η «Καίτη Γαρμπή», ο «Μιχάλης Ρακιντζής», η «Ρουσλάνα» και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες από το παρελθόν με τις πιο απολαυστικές ερμηνείες τους. Η παρέα, καθισμένη στον καναπέ, σχολιάζει εμφανίσεις από τον διαγωνισμό που έχουν μείνει αξέχαστες, απολαμβάνοντας τα υπέροχα εδέσματα του ΟΛΟΝ Full Flavor, γιατί… νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και δεν τραγουδάει.

f2 elpida
Η μοναδική Ελπίδα

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, το γιαπωνέζικο συγκρότημα Pyramidos, που τραγουδάει και χορεύει ελληνικά κομμάτια από το ρεπερτόριό του στη σκηνή του «It’s Show Time». O Nίκος Κοκλώνης υποδέχεται την πιο ανατρεπτική μπάντα και χορεύει με τους καλεσμένους του και το κοινό τις επιτυχίες της. «It’s show Time» και το πιο κεφάτο Eurovision πάρτι στην ελληνική τηλεόραση είναι γεγονός.

f3 hristoforoy melita petrakis
Στο τσακίρ κέφι οι Τζένη Μελιτά, Παναγιώτης Πετράκης και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...