Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πήρε προίκα από το… σόι τους για το τηλεοπτικό μέλλον της

❱❱ Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μιλά για τη γλυκιά Αντωνία στη γνωστή σειρά του Alpha, τους συναδέλφους της και την οικογενειακή ζωήΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η συνάντηση της «Εspresso» με την αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Alpha «Το σόι σου» Ιωάννα Ασημακοπούλου έγινε σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα καθημερινά γυρίσματα του σίριαλ, στο σπίτι της οικογένειας των Τριαντάφυλλων. Η γλυκιά «Αντωνία», αφού μας χαιρέτησε εγκάρδια, ανέφερε ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το σίριαλ του Alpha έχει γίνει «το σόι όλων των Ελλήνων».

«Η σειρά μάς κάνει να συνδέουμε αναμνήσεις και εμπειρίες με πραγματικά γεγονότα που συναντούμε στις δικές μας οικογένειες. Συναντώ την Ιωάννα μέσα από τους ρόλους της σειράς. Και μη νομίζετε ότι περιμένω τα νούμερα τηλεθέασης για να καταλάβω την επιτυχία του σίριαλ. Για εμένα το τηλεοπτικό βαρόμετρο είναι στην καθημερινότητά μου. Οταν περπατώ στον δρόμο και με ρωτούν τι θα γίνει στο παρακάτω επεισόδιο» μας λέει και προσθέτει: «Για μένα αυτή η σειρά είναι μια υπέροχη καλλιτεχνική στιγμή, με εκλεκτούς συναδέλφους, και νιώθω πολύ τυχερή που τη βιώνω εδώ και πέντε χρόνια».

Της ζητάμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνη. «Είμαι από τη Ναύπακτο. Αρα καταλαβαίνετε ότι αυτά τα κυριακάτικα τραπέζια στα σπίτια των Τριαντάφυλλων και των Χαμπέων μού είναι πολύ γνώριμα. Οι μνήμες μου από παιδί έχουν να κάνουν με ευχάριστες συναντήσεις με συγγενείς, φίλους των γονιών μου, γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι με πολλά νόστιμα πιάτα. Είναι στο DNA των Ελλήνων το τραπέζωμα» τονίζει.

«Είμαι ευγνώμων»

«Στην Ελλάδα, ευρύτερη οικογένεια θεωρούμε και τους φίλους μας, που είναι και η επιλογή μας για να περάσουμε τα ωραία και τα άσχημα σε αυτήν τη ζωή. Δεδομένου ότι ακόμη είμαι ελεύθερη και δεν έχω κάνει τη δική μου οικογένεια, θεωρώ ότι ίσως η μεγαλύτερη αξία και ο πραγματικός πλούτος σε αυτή τη ζωή είναι οι αληθινοί φίλοι» μας λέει. Η Ιωάννα είναι 13 χρόνια ηθοποιός και μέσα στην κρίση επιβιώνει από το επάγγελμά της. «Είμαι πολύ ευγνώμων στη ζωή γι’ αυτό το δώρο» λέει.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με ηθοποιούς, όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Ρένια Λουιζίδου, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Βάσω Λασκαράκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Μελέτης Ηλίας. Είναι μια προίκα που θα την κουβαλάω για τα επόμενα χρόνια στον χώρο του θεάματος. Και η μεγαλύτερη τιμή είναι ότι αυτούς τους ηθοποιούς δεν τους γνώρισα μόνο καλλιτεχνικά, αλλά κυρίως ως ανθρώπους. Δεν είναι τυχαία η επιτυχία τους στο θέατρο και στην τηλεόραση» συμπληρώνει.

Με τον τηλεοπτικό σύντροφό της Κωνσταντίνο (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) είναι ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια και μάλιστα χωρίς να έχουν αποκτήσει παιδιά. «Εχουν αποδεχθεί ο ένας τον άλλον έτσι όπως ακριβώς είναι και δεν θέλουν να τον αλλάξουν. Αυτό είναι το μυστικό… Οσον αφορά το θέμα του παιδιού, μπορεί να τους απασχολεί αλλά το έχουν αφήσει στο θέλημα του Θεού. Δεν είναι σαν τα ζευγάρια που θέλουν να σώσουν τον γάμο ή τη σχέση τους με τον ερχομό ενός παιδιού. Αλλωστε, πιστεύω ότι αν ένα ζευγάρι δεν είναι καλά μεταξύ του, ο ερχομός ενός παιδιού θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα παρά θα τα λύσει».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...