Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Φλερτ» Alpha με Λάκη

❱❱ Οι σχέσεις του με τον Κοντομηνά και η στήριξη στα δύσκολα από τον Ιβάν ΣαββίδηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ολο και πιο έντονα ακούγεται το τελευταίο διάστημα στην τηλεοπτική αγορά ότι ο Λάκης Λαζόπουλος «φλερτάρει» πάλι με τον Alpha, καθώς οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά έχουν πλέον αποκατασταθεί πλήρως!

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι μέσα από το κανάλι που ζητούν επίμονα την επιστροφή του δημοφιλούς καλλιτέχνη σε αυτό. Διότι, κακά τα ψέματα, ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν μέρος της ταυτότητας του σταθμού κι εκείνος που έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να… χορεύουν τσάρλεστον.

Από την πλευρά του ο «Mr Αλ Τσαντίρι», όπως λέει τουλάχιστον το στενό περιβάλλον του, ποτέ δεν έκρυψε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ πάντα δήλωνε ότι δεν τον αφορούν αυτά που λένε οι άνθρωποι πάνω στον θυμό τους, αφού έχει μάθει ότι ο χρόνος είναι αυτός που δείχνει τελικά τα πραγματικά συναισθήματα, τον σεβασμό και την αλήθεια.

Αλλωστε, τόσο ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει σταθεί δίπλα στον Λάκη, στηρίζοντάς τον σε προσωπικά προβλήματα που περνάει με γενναιότητα τα τελευταία χρόνια, όσο και ο Λαζόπουλος βρίσκεται πάντα κοντά σε πολύ ιδιαίτερες ανθρώπινες στιγμές του προέδρου του Alpha. Κι αυτά δεν σβήνονται. Διότι, πέρα από τις όποιες επαγγελματικές διαφορές, υπάρχουν πάντα το ανθρώπινο στοιχείο και η συνολική προσφορά.

Από την άλλη, ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δεν μετακινείται εύκολα και δεν είναι αγνώμων. Πηγή από το στενό του περιβάλλον μας είπε ότι ο Λάκης δεν ξεχνά πως ο Ιβάν Σαββίδης τον στήριξε στα δύσκολα και κέρδισαν το στοίχημα που έβαλαν μαζί.

Συνεπώς, δύσκολα αφήνει κάποιον που του έχει φερθεί σωστά. Αλλωστε η πορεία της σατιρικής εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open, ένα κανάλι που προσπαθεί να γίνει συνήθεια και χτίζεται αργά και με σταθερά βήματα, είναι αντικειμενικά επιτυχημένη, όταν καμία άλλη παραγωγή δεν έχει περάσει το 10% στην prime time ζώνη – από σίριαλ μέχρι ενημερωτική παραγωγή. Οπως λέγεται, το κανάλι θα έρθει σε συζητήσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο με το που θα τελειώσουν οι εκπομπές του, για να δουν από κοινού πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το «Αλ Τσαντίρι», πάντως, έσπασε προχθές το κοντέρ της τηλεθέασης στο Open, κάνοντας 14% στο γενικό σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό. Οι τηλεθεατές ήθελαν να μάθουν… αλλιώς το εκλογικό αποτέλεσμα (!) και συντονίστηκαν με την εκπομπή του Λάκη, παρακολουθώντας τον ίδιο να «σφάζει» με τη σάτιρά του χαμένους και νικητές, τονίζοντας ξεκάθαρα ότι το Μακεδονικό έκρινε τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα, γιατί ο κόσμος απαιτούσε γι’ αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα δημοψήφισμα, κάτι που η κυβέρνηση δεν άκουσε!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...