Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

«Βόμβα» Μουτσινά στο Open του Ιβάν

❱❱ Το συμβόλαιο 1+1με τον σταθμό του Σαββίδη,η τηλεθέαση και το «πακέτο» για την ομάδα του

Για τα μάτια της Ρούλας Κορομηλά, για το χαμόγελο της Σοφίας Αλιμπέρτη και για τη δυνατή ατάκα του Νίκου Μουτσινά! Λίγες φορές στα τηλεοπτικά χρονικά έχουν σπάσει συμβόλαια.

Οσες φορές έχει συμβεί κάτι τέτοιο ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια «πουλάει» τρελά, έχει κάνει κάνει μεγάλη επιτυχία και η διαφήμιση που θα φέρει ο ερχομός του/της στο κανάλι που τον/τη διεκδικεί θεωρείται μεγάλη. Να που φτάσαμε, λοιπόν, μέσα στην οικονομική κρίση, να υπάρχει φέτος αυτό το πρόσωπο στο προσκήνιο.
Είναι ο Νίκος Μουτσινάς και όχι άδικα, αφού η τηλεθέαση της εκπομπής του «Για την παρέα…» στο Open ήταν τέσσερις φορές υψηλότερη από τον μέσο όρο του καναλιού.

Ο παρουσιαστής έχει γίνει το μήλον της Εριδος για το Open, στο δυναμικό του οποίου ανήκει, και τον Σκάι, οι ιθύνοντες του οποίου του τάζουν γη και ύδωρ για να μετακομίσει προς Φάληρο μεριά τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αν και το κανάλι δεν επιβεβαιώνει επίσημα αυτού του είδους τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο ακούγεται πολύ έντονα πως είναι διατεθειμένο να πληρώσει ακόμη και τη ρήτρα του συμβολαίου του Νίκου Μουτσινά με το Open, ύψους 200.000 ευρώ! Κι αυτό διότι ο πολυσχιδής ηθοποιός έχει εκκρεμότητα ακόμη ενός έτους συνεργασίας με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

49467865 1463799730420015 7225987913777938432 n 0

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκάι θέλει τον παρουσιαστή για τη μεσημεριανή ζώνη (15.00-17.00) μαζί με όλη την ομάδα του. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να μετακινήσουν την Τατιάνα Στεφανίδου από το καθημερινό πρόγραμμα σε εκείνο του Σαββατοκύριακου, ώστε να προσελκύσουν όλους τους πιστούς θαυμαστές της επιτυχημένης εκπομπής «Για την παρέα…».

Τι λέει, όμως, για όλα αυτά ο Νίκος Μουτσινάς; Για την ώρα τηρεί σιγήν ιχθύος και «τρέχει» τη θεατρική παράστασή του «Βερβερίτσα» από την Αθήνα, στον Βόλο, στη Θεσσαλονίκη και μετά σε όλη την ελληνική περιφέρεια, για να επανέλθει με το καλό από τον Σεπτέμβριο στην πρωτεύουσα.

Mόνο η Καινούργιου

Σημειώνεται ότι στο Open η μόνη που έχει διετές συμβόλαιο και μπορεί να κάνει ήσυχη τις διακοπές της είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο, παρά την επιτυχία που έκανε, δεν τον έχουν καλέσει ακόμη για να συζητήσουν επισήμως μαζί του την ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του.

52487970 1497549447045043 4932463334625640448 n

Από την πλευρά του Open, πάντως, πληροφορηθήκαμε ότι ο παρουσιαστής παραμένει στο δυναμικό του καναλιού και σύντομα θα κληθεί από τη διοίκηση για συζητήσεις, οι οποίες όλοι εύχονται να καταλήξουν στη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Σίγουρα ο Νίκος Μουτσινάς θα έχει έρθει σε μεγάλο δίλημμα αυτή τη στιγμή… Το βέβαιο είναι ότι, αν ισχύει η πρόταση του Σκάι, που και τη ρήτρα του πληρώνει και περισσότερα λεφτά δίνει στον ίδιο και στην ομάδα του, το δέλεαρ είναι μεγάλο.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες μας, πάντως, ο Νίκος είναι διατεθειμένος να κάνει αυτό που συμφέρει περισσότερο την ομάδα του συνολικά, γιατί πάντα έτσι δρα. «Για την παρέα», ρε γαμώτο…

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...