Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» μιλάει στην «Espresso» για ένα σίριαλ που πλέον δεν έχει σύνορα

Ο σκηνοθέτης της σειράς « Αγριες μέλισσες» Λευτέρης Χαρίτος καθόταν στον καφενέ της Βιολέτας τη μέρα που βρεθήκαμε στο Διαφανί και όταν του ζητήσαμε μια μίνι-συνέντευξη, μας τράβηξε κοντά του και χαμογελαστός μας απάντησε θετικά, ζητώντας μας όμως να τα πούμε ψιθυριστά, αφού εκείνη τη στιγμή γυριζόταν μια σκηνή.

φ9
Ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης) με τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου)

Θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους σκηνοθέτες στον χώρο του κινηματογράφου και μαζί με τους συναδέλφους του Σπύρο Μιχαλόπουλο και Σταμάτη Πατρώνη «τρέχει» καθημερινά δύο συνεργεία για το σίριαλ του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Μια ημέρα στο χωριό των «Μελισσών»

«Αρχιζα να καταλαβαίνω ότι οι “Αγριες μέλισσες” θα είχαν επιτυχία όταν ο ηλεκτρολόγος της σειράς και η μακιγιέζ με ρωτούσαν τι θα γίνει στα επόμενα δέκα επεισόδια και μου ζητούσαν τις σελίδες των σεναρίων. Αυτό είναι βασικό κριτήριο» μας είπε και συνέχισε με αποκαλύψεις: «Η σειρά έχει μεγάλη αποδοχή και ήδη ξένες εταιρίες διανομής από τη Γαλλία, τη Ρωσία και τον Καναδά την έχουν ζητήσει. Και η επιτυχία της είναι μεγαλύτερη όσον αφορά την τηλεθέαση. Ο μικρός μου γιος, ας πούμε, τη βλέπει ιντερνετικά. Το σίριαλ έχει μεγάλη απήχηση σε μικρές ηλικίες 15-25 ετών (που δεν βλέπουν τηλεόραση), ειδικά σε κορίτσια, γιατί υπάρχουν ήρωες που τις γοητεύουν, όπως ο Νικηφόρος, που διεκδικεί την Ασημίνα ως αληθινός άνδρας και της μιλά πολύ όμορφα».

Ταυτίζονται

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Χαρίτο, αν αυτή η σειρά προβαλλόταν τον καιρό της ευμάρειας, ο κόσμος δεν θα είχε ταυτιστεί με τις ιστορίες της, όπως με τους αγώνες των αγροτών του 1958 να μην ξεπουλήσουν τα χωράφια τους. «Όμως σήμερα, στον καιρό της κρίσης, που οι Έλληνες αναγκάστηκαν να ξεπουλήσουν τη γη τους σε αυτούς που είχαν χρήματα για ένα κομμάτι ψωμί, η ιστορία δεν φαίνεται πολύ μακριά» τόνισε, ευχαριστώντας τον διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζόρτζη Ποφάντη. «Εκείνος πίστεψε τόσο πολύ σ’ αυτό το σίριαλ και έβαλε τη σεναριογράφο Ντίνα Κάσου να μου τηλεφωνήσει στο εξωτερικό, όπου ήμουν τότε, να μου στείλει τα πρώτα επεισόδια της Μελίνας Τσαμπάνη. Ενθουσιάστηκα και είπα: “Nα μια ωραία ελληνική ιστορία, ναι, θέλω να την κάνω”. Ο Τζόρτζης Ποφάντης έκανε το ακατόρθωτο: Μια ιστορία που ήταν να γυριστεί ως εβδομαδιαία σειρά, καθημερινή. Πραγματικά κυριαρχεί τέτοιος ενθουσιασμός στα γυρίσματα από όλους τους ηθοποιούς που ξέρω ότι, αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να πάει τη σειρά για ακόμη μία σεζόν, πέρα από τα 150 επεισόδια τα οποία έχουν αποφασιστεί, όλοι ανεξαιρέτως θα πούνε ναι» δήλωσε στην «Espresso».

Δείτε επίσης: Καταιγιστικές οι εξελίξεις! «Αγριεύουν» οι «Μέλισσες»

Ο Λευτέρης Χαρίτος μάς αποκάλυψε ακόμα ότι για τους κεντρικούς ήρωες της ιστορίας είδε πάνω από 650 ηθοποιούς και το κριτήριό του ήταν η ποιότητα. «Ο ρόλος της Ελένης ήταν διακριτός. Αμέσως είπα: “Θέλω τη Μαρία Κίτσου”. Για τον ρόλο του Μελέτη έψαξα πάρα πολύ… Αγαπώ όλους τους ήρωες. Δεν υπάρχουν καλοί, κακοί, καθαροί ή ψεύτικοι. Ολοι είναι πολύπλοκοι, γέννημα των συνθηκών. Εδώ και δύο μήνες που έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα δουλεύω 15 ώρες την ημέρα σε καθημερινή βάση και περνάω απίστευτες ώρες στο μοντάζ. Στην Ελλάδα με τις “Aγριες μέλισσες”… ζούμε το δικό μας Netflix!» μας είπε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...