Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Άγριες Μέλισσες»: «Σφαίρες» στον Δούκα, διαλύει τον αρραβώνα η Ασημίνα

Η Ασημίνα διαλύει τον αρραβώνα της, ο Κυπραίος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελένη και ο Δούκας τραυματίζεται σοβαρά σε μια κυνηγετική εξόρμηση με τον γιο του Νικηφόρο.

Έχοντας βάλει σκοπό να φτάσει το… κοντέρ της τηλεθέασης στο 40%, η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη κορυφώνει ακόμη περισσότερο την πλοκή στις «Άγριες Μέλισσες», στον ΑΝΤ1. Και η «Espresso» έχει φυσικά τις λεπτομέρειες ακόμα μία φορά.

Η σύγκρουση της Ελένης με τον Δούκα για τα χωράφια είναι αναπόφευκτη! Εξαγριωμένοι χωρικοί, πληρωμένοι από τον Σεβαστό, πετροβολούν το σπίτι των αδελφών Σταμίρη, λέγοντας στην Ελένη να φύγει από το χωριό, γιατί με την αδιαλλαξία της εμποδίζει την ανάπτυξη στην περιοχή. Εκείνη βγαίνει και τους σημαδεύει με την καραμπίνα.

φ4 ξεγυρ
Φιλί του Λάμπρου με την Ελένη

Ο εκφοβισμός κατά των κοριτσιών πιάνει τόπο και η Ασημίνα λέει στον Νικηφόρο ότι, υπό αυτές τις πολεμικές συνθήκες και με το χωριό διαιρεμένο, γάμος δεν μπορεί να γίνει, διαλύοντας τον αρραβώνα τους. Ο Νέστορας υποστηρίζει την Ελένη μιλώντας με σθένος στον Δούκα, αλλά εκείνος του λέει να μη χώνει τη μύτη του σε ξένες υποθέσεις, γιατί θα φάει το κεφάλι του. Ο Νικηφόρος, βλέποντας ότι τα πράγματα είναι πλέον ανεξέλεγκτα και πληγωμένος από την απόρριψη της Ασημίνας, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του ξαδέρφου του, Λάμπρου, και του θείου του, Μιλτιάδη, κάνοντας τον πατέρα του ακόμα μία φορά έξαλλο.

Η Ελένη, μη μπορώντας να βλέπει την Ασημίνα να πονάει χωρίς τον Νικηφόρο, της λέει ότι θα δώσει τα χωράφια της στον Σεβαστό ώστε να γίνει ο γάμος, για να δει ξανά στο βλέμμα της τη χαρά. Η Ασημίνα, όμως, αρνείται…

φ2 2
Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή και τη στενοχώρια, ο Θωμάς Κυπραίος εξομολογείται στην Ελένη ότι θα είναι πάντα δίπλα της, γιατί είναι ερωτευμένος μαζί της, και θα κάνει τα πάντα για να δει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της. Μάλιστα, της λέει να μη βιαστεί να απαντήσει και να τον αφήσει να της δείξει πόσο την αγαπάει. Στο μεταξύ, ο Θωμάς συνεχίζει να βλέπει κρυφά τη Μυρσίνη για να την ελέγχει ερωτικά και, παράλληλα, να εξυφαίνει τα σχέδιά του για την απόκτηση γης από την πλευρά του Δούκα.

φ5
Λάμπρος, Μιλτιάδης και Νικηφόρος

Απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Λάμπρος δεν μπορεί άλλο χωρίς τα φιλιά και την αγκαλιά της Ελένης, και αποφασίζει να πάρει το όπλο του πατέρα του και να αυτοκτονήσει. Την τελευταία στιγμή ακούει τα λόγια της θείας του Ανέτ «ό,τι θέλεις να το διεκδικείς» και αποφασίζει να μη χάσει πλέον για κανέναν και για τίποτα τη μοναδική αγάπη της ζωής του.

Την ίδια ώρα, ο Δούκας και ο Νικηφόρος πάνε για κυνήγι σε μια προσπάθεια να τα βρουν ξανά πατέρας και γιος, αλλά δεν αργούν να τσακωθούν άσχημα… Ο Δούκας τραυματίζεται, με τον Νικηφόρο να κάνει τα πάντα για να σώσει τον πατέρα του και να τον πάει στο σπίτι.

φ3
Ο Κυπραίος με τη Μυρσίνη

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...