Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Άγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα ντύνεται νυφούλα!

Τα γιορτινά του φορά το Διαφάνι στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας λόγω του γάμου που ενώνει την οικογένεια Σεβαστού με εκείνη των αδελφών Σταμίρη.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Στο μεταξύ, μια κρυμμένη αλήθεια ξεσκεπάζεται, ενώ τα παράνομα πάθη φουντώνουν, προκαλώντας ραγδαίες εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες». Ας τα πάρουμε όμως με τη σωστή χρονική σειρά…

Ο Προύσαλης (Γ. Σουξές) ανακρίνει τον Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) και τον Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης) ως υπόπτους για το μαχαίρωμα του Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος), προκαλώντας την οργή του Δούκα (Λ. Κακούρης). Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) συνεχίζει τις ετοιμασίες για τον γάμο της, παρά τις ενοχές που νιώθει.

Η Ελένη (Μ. Κίτσου) ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα (Θ. Παπαθωμά) και οι δύο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά. Ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) δεν φεύγει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) είναι εκεί.

Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δύο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα, το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και στο καφενείο της, όμως ένα… θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με τη Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου), ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται. Έναν μήνα μετά ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών.

Ο Κλεομένης (Θ. Κουρλαμπάς) γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος και η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρηδων και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα αναστατώσει και τους δύο.

Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο κορυφώνονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη.

f3 Πηνελόπη και Μελέτης έρχονται πιο κοντά
H Πηνελόπη χαϊδεύει τον Μελέτη

Η ζήλια της Δρόσως

Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος (Β. Αλεξανδρής) προσπαθεί να πείσει την Ουρανία (Α. Καβάλη) να μη μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και τη Μυρσίνη μόνους στο δάσος. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών, αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.

Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλά με πάθος την Πηνελόπη (Μ. Πετεβή), την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη ύστερα από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του υπουργείου Γεωργίας ανακαλύπτει κάτι που δεν έπρεπε να μάθει.

Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του λαμπερού γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Δούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη. Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω. Όταν αργότερα ο ίδιος και ο Μελέτης πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να… θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του.

Η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών και θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης, αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο. Η Ελένη και ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…

f2 Ο Φαναριώτης με τον εγγονό του
Ο Νέστορας με τον εγγονό του

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...