Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κυπραίος μαθαίνει τους φονιάδες του Γιάννου!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες» την εβδομάδα από 16 έως 19 Δεκεμβρίου, καθώς ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα έχουν τους πρώτους καβγάδες τους μετά την αφόρητη πίεση που ασκεί η πεθερά στη νύφη, ενώ ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα, που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για τον θάνατο του Γιάννου, την ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο.

Θα καταφέρει, άραγε, ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητά του; Την επόμενη μέρα όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση το βράδυ στο καφενείο του χωριού. Η Ελένη ζητάει από τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον Κυπραίο για το μέλλον της σχέσης τους. Το ίδιο βράδυ οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και οι δυο τους θα έχουν τον πρώτο συζυγικό καβγά τους.

Την ίδια ώρα, η Δρόσω γοητεύεται από τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα γι’ αυτήν. Συγκεκριμένα, ξεμυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον τραγουδιστή του θιάσου, τον Παύλο, ο οποίος έχει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει. Η Ελένη δεν μπορεί να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της Δρόσως, καθώς και την ανάγκη της να φύγει από το χωριό. Ο Κλεομένης, που εποφθαλμιά την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή για να τον φέρει με το μέρος του.

Κρυφά

Η Ανέτ μαθαίνει με έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από τον Δούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα τους. Πάνω στην έρευνα θα ανακαλύψει κάποια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειάς της.

Ο Δούκας πιέζει την Ασημίνα να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της και τη φέρνει αντιμέτωπη με αυτά που τις περιμένουν, αν δεν το κάνει. Η Ασημίνα πιέζεται από παντού και ο Νικηφόρος, ψυχραμένος μαζί της ακόμα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει. Θα αντέξει η Ασημίνα ή θα ξεσπάσει;

Ο Λάμπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη μάχη για την καρδιά της Ελένης. Ο Κυπραίος ανακαλύπτει έναν πιθανό μάρτυρα στον φόνο του Γιάννου. Θα βρει αποδείξεις εναντίον του Δούκα για τη δολοφονία του ανιψιού του; Ο Κυπραίος πείθει τον βοσκό να τον εμπιστευτεί κι αυτός του ομολογεί ποιους και τι είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου.

Η Μυρσίνη συνεχίζει να κακομεταχειρίζεται την Ασημίνα πίσω από την πλάτη του Νικηφόρου, ενώ εκείνη δεν βρίσκει τη δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα, ο Παύλος προτείνει στη Δρόσω να αφήσει το χωριό και πάει μαζί του στον θίασο, και της υπόσχεται πως θα τη βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην οικογένεια των Σεβαστών πως σκέφτεται μετά τον γάμο να μετακομίσει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο, λόγω της δουλειάς του. Η Ανέτ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα, το ίδιο και ο Νέστορας στα πράγματα του Κυπραίου. Η Δρόσω παλεύει με τον εαυτό της για το αν πρέπει να το σκάσει με τον Παύλο. Θα πάρει την απόφαση που θ ’αλλάξει για πάντα τη ζωή της;

φ2 Δούκας Ανέτ
Ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης) με την Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη)

Τα χωράφια

Ο πόλεμος ανάμεσα στον Δούκα και στην Ελένη δείχνει να τελειώνει με νικητή τον Δούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θα αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος είτε σε κάποιον αγοραστή. Παράλληλα, η Ανέτ αποφασίζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα για την οποία ο Μιλτιάδης έφυγε στο Μέτωπο και συγκρούστηκε με τον πατέρα τους, ενώ η Πηνελόπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τον επερχόμενο γάμο της με τον Κλεομένη.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος, με σκοπό να του δώσει ο Δούκας αυτά που θέλει, βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα στον εκβιασμό που του κάνει, ώστε να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου.

Πώς θα το χειριστεί η Μυρσίνη; Ο Λάμπρος κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το μέλλον του γάμου τους, που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Μια συζήτηση της Ελένης και της Ασημίνας για το ένοχο μυστικό του φόνου που διέπραξαν θα φτάσει στα αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα.

Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάμεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέμα των χωραφιών, προσπαθώντας μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών για όλους.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...